Scientologijos bažnyčia slapčia organizavo T.Cruise'o žmonos atranką

Anette Iren Johansen teigia buvusi viena iš daugelio moterų, dalyvavusių Scientologijos bažnyčios organizuotoje Tomo Cruise'o žmonų atrankoje, dar prieš jam susituokiant su aktore Katie Holmes. Anot A.I.Johansen, atranka įvyko Kopenhagoje, 2005 metais.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-08-28 23:17, atnaujinta 2018-03-01 16:43

Anette, kuri taip pat, kaip ir T.Cruise'as priklauso Scientologijos bažnyčiai, 2005 metų sausio mėnesį gavo kvietimą dalyvauti paslaptingame projekte, informacija apie jį buvo griežtai įslaptinta. „Jie klausinėjo daugybės dalykų apie mano gyvenimą, šeimą, aplinką, kurioje augau, ir viską, ką esu padariusi scientologijos labui“, – teigia Anette.

27-erių A.I.Johansen teko pasirašyti dokumentą, draudžiantį jai paviešinti bet kokias atrankos detales. Paskui ji sulaukė skambučio iš „Golden Era Productions“. Paskambinęs žmogus klausinėjo daugybės asmeniškų dalykų, domėjosi net intymiu jos gyvenimu. Itin keistai moteris pasijuto, kai vyriškis jos paklausė, ar ji turi kokių nors seksualinių nukrypimų.

Buvęs scientologas Marcas Headley tikina, kad tuo metu, kai dar priklausė šiai Bažnyčiai, matė ne vieną moterų atranką. M.Headley teigia, kad A.I.Johansen buvo viena iš daugelio moterų, kurios dalyvavo atrankose ir privalėjo atsakinėti į ganėtinai asmeniškus klausimus. Priežastis, kodėl merginų buvo klausta, ar jos turi seksualinių nukrypimų, buvo ta, kad kai kurių atrankos dalyvių praeitis, kaip paaiškėjo, ne tokia jau švari ir „nekalta“. Scientologijos bažnyčia ėmėsi atsargumo priemonių, juk išrinkta mergina turėjo būti nepriekaištinga visais atžvilgiais.

A.I.Johansen – ne pirmoji moteris, įsipainiojusi į šias atrankas. Praėjusiais metais žurnalo „Vanity Fair“ straipsnyje buvo nurodyta, kad tokioje pačioje atrankoje dalyvavo ir persų-britų kilmės aktorė Nazanin Boniadi. Teigiama, kad šioji su Holivudo aktoriumi susitikinėjo net keletą mėnesių. Scientologų bažnyčia visus kaltinimus, be abejo, neigia.

Scientologų bažnyčios atstovė laikraščiui „The Independent“ teigė: „Mes laikomės tos pačios pozicijos, kurią išreiškėme praėjusiais metais: Bažnyčia niekuomet nevykdė jokio slapto projekto, kurio metu per atranką būtų renkama žmona vienam iš Bažnyčios narių.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.