Holivudo žvaigždė K.Holmes atskleidė savo grožio paslaptis

Skandalingos skyrybos su Holivudo žvaigžde Tomu Cruise’u (51 m.) išvargino aktorę Katie Holmes (34 m.), tačiau jos nesugniuždė. Ji sėkmingai kuria naują savo ir dukters Suri (7 m.) gyvenimą.

Katie Holmes su dukrele Suri.<br>AP nuotr.
Katie Holmes su dukrele Suri.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-08-31 23:30, atnaujinta 2018-03-01 15:24

Komedija „Džekas ir Džilė”, kuriame K.Holmes vaidina su Holivudo žvaigždėmis Alu Pacino ir Adamu Sandleriu, atkeliavo į didžiuosius ekranus 2011-aisiais.

Nuo to laiko aktorė nesėdėjo rankų sudėjusi. Auklėdama dukterį Suri ji su dizainere Jeanne Yang kūrė bendrą drabužių kolekciją „Holmes and Yang”, kurią puikiai įvertino mados specialistai šių metų pavasarį per Niujorko mados savaitę.

Tuo pat metu K.Holmes bendradarbiauti pasiūlė kosmetikos prekių ženklas „Bobbi Brown”. Iki tol jis dar nė karto nebuvo pasikvietęs žvaigždžių į savo reklamos kampanijas.

Neseniai aktorė tapo plaukų priežiūros gamintojo „Alterna” veidu.

Kuo šiuos prekių ženklus patraukė K.Holmes, nesunku nuspėti: ji turi lygią, spindinčią odą ir tankius plaukus.

Bet nepriekaištingais išoriniais duomenimis Holivude nieko nenustebinsi, o kitos tokios šiltos, draugiškos ir sugebančios likti savimi kaip K.Holmes ten nė su žiburiu nerasi.

– Kodėl sutikote tapti grožio bendrovės ambasadore?

– Tapusi kosmetikos prekės ženklo veidu pagaliau ir pati pradėjau daugiau dėmesio skirti makiažui. Kasdien naudoju šviesaus atspalvio skaistalus, šešėlius, blakstienų tušą ir truputėlį lūpų blizgio.

Anksčiau beveik nesidažiau, kol vienas draugas nusivedęs į šalį pasakė: „Tau ne pro šalį būtų pasinaudoti lūpų blizgiu.” Siaubingai sutrikau. Mat mano motina lūpų dažais nesinaudojo – neturėjau iš ko imti pavyzdžio.

Bet dabar mano rankinėje visuomet yra blizgis, kuriuo lūpas pasitepu bėgdama iš namų, lifte, žvelgdama į veidrodį. Tuo metu pagalvoju: „Štai dabar jaučiuosi puikiai!”

– Nejau ir paauglystėje nesinaudojote kosmetika?

– Kai buvau 14-os, motina leido tušu dažyti blakstienas ir lūpas tepti gydomuoju balzamu. Vėliau, mokydamasi vyresnėse klasėse, savo kosmetinę papildžiau skaistalais ir šviesiais neryškiais šešėliais svarbioms progoms.

Kadangi mokiausi mergaičių mokykloje, tokių progų buvo nedaug: šokiai ir futbolo rungtynės – štai ir visos pramogos.

Neįsivaizduoju savęs itin ryškiai pasidažiusios, kad vietoj pasisveikinimo sulaukčiau nuostabos: „Na, ir makiažas tavo šiandien!”

– Bet juk filmavimo aikštelėje teko dažytis?

– Pradėjau filmuotis būdama septyniolikos, iš pradžių net nežinojau, kaip nusivalyti makiažą.

Buvau įpratusi viso labo praustis vandeniu rytais ir vakarais. Bet su profesionalia kosmetika tai nesuderinama. Teko mokytis iš filmavimo grupės makiažo meistrų.

– Ko norėtumėte išmokti?

– Jei mokėčiau prisiklijuoti dirbtines blakstienas, tokias turėčiau kasdien.

– O kaip rengiatės pasirodymams ant raudonojo kilimo?

– Kadangi mano nuotraukos pasklinda po internetą ir žurnalus, nori nenori stengiuosi atrodyti nepriekaištingai. Tuo metu odos priežiūrai skiriu išskirtinį dėmesį.

Iš makiažo eksperimentų sau leidžiu tik ryškiai dažytas lūpas.

Net su profesionalo padarytu makiažu stengiuosi likti savimi.

Pasirodymas ant raudonojo kilimo trunka 15 minučių, po to eidama sutinku pažįstamų ir draugų. Nenoriu, kad jie matytų mane stipriai pasidažiusią. Tiesa, prieš dalyvaudama Davido Lettermano ar Jay Leno laidose, kurios transliuojamos naktį, pasidariau dulsvą akių makiažą, bet jis tuo metu tiko.

– Kokį vaidmenį atlieka makiažas ruošiantis darbui filmavimo aikštelėje?

– Sukaupiau nemažai patirties vaidindama Jackie Kennedy filme „Kenedžiai” („The Kennedys”).

Buvo labai įdomu stebėti, kaip pasitelkus tamsią pudrą galima vizualiai pakeisti veido ovalą.

– Ar jūsų požiūris į grožį pasikeitė gimus dukrelei Suri?

– Puoštis ir dažytis smagu, ir tai man iki šiol teikia didelį malonumą. Bet patarimai, kuriuos duodu dukrelei, mažai skiriasi nuo tų, kuriuos gaudavau iš savo motinos ir senelės.

Svarbiausia, ką jauti ir galvoji, o išorinis grožis ne toks svarbus. Suri labai patinka kosmetika, bet kol kas leidžiu naudoti tik lūpų blizgį.

– Ar laikotės kokių nors taisyklių gražiai išvaizdai palaikyti?

– Geriu daug vandens ir labai atsargiai naudoju skaistalus. Todėl, kad siaubinga eiti gatve ir manyti, jog tavo skruostai primena sunokusius pomidorus.

Kasdien naudoju tausojamąjį veido šveitiklį. Rytą ir vakarą veidą tepu losjonu, o vakare uždedu dar ir kaukę ir palieku iki ryto.

Esu maksimalistė ir tai kartais baigiasi kurioziškai. Pavyzdžiui, kartą perskaičiusi apie daržovių sulčių naudą iškart išgėriau šešias stiklines. Paskui visą mėnesį negalėjau net pažiūrėti į daržovių sriubą.

– Esate kūno rengybos gerbėja. Kokios jūsų kasdienės treniruotės?

– Treniruojuosi keturis kartus per savaitę, bent jau tais mėnesiais, kai leidžia darbų grafikas. Važinėju dviračiu, bėgioju, kilnoju svarmenis ir lankau jogos treniruotes.

Maitinuosi sveikai, dėl gruzdintų bulvyčių ir mažų pyragaičių galiu nusižengti taisyklėms. Reikia save ir palepinti, kad paskui su džiaugsmu galėčiau grįžti prie įprasto raciono: kopūstų ir salotų su virta vištiena.

– Kas dar jums padeda jaustis gražiai?

– Pagrindiniai mano charakterio bruožai – tvirtumas ir užsispyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.