Seksualius „bondage“ drabužius pamėgo ir P.Hilton

Ji visuomet mėgo dėmesį ir viešumą. Ir niekuomet nepasižymėjo kuklumu. Ekstravagantiškoji Paris Hilton spėjo pabuvoti įvairiuose amplua: tai ji švelni katytė, tai pašėlusi pantera. Pastarąjį įvaizdį, tiesa, JAV pramogų pasaulio žvaigždė renkasi dažniau, rašo dailymail.co.uk.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 14, 2013, 10:51 AM, atnaujinta Feb 22, 2018, 5:15 AM

Ketvirtadienio vakarą drauge su fotografu Terry Richardsonu ji surengė provokuojančią fotosesiją, kurioje įsiamžino vilkėdama juodu „bondage“ stiliaus bikiniu. Žavi blondinė apsimovė tik delnus dengiančias odines pirštines, o pirštus papuošė sidabriniais „Chanel“ papuošalais.

Savo „Instagram“ paskyroje ji paviešino nuotraukas, kuriose matyti ir baltas, juostelėmis ir blizgučiais dekoruotas maudymosi kostiumėlis.

Odiniams, lateksiniams drabužiams ir virvių bei juostelių manijai pastaruoju metu neatsispiria ne viena žinoma moteris. Kelios jų - popmuzikos deivė Madonna ar šokiruojantį įvaizdį mėgstanti Lady Gaga. Visai neseniai portalas lrytas.lt rašė ir apie supermodelio Naomi Campbell stilių, kai ji į labdaros renginį atvyko vilkėdama suknelę atvira iškirpte.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.