Per Liuksemburgo princo Felixo vestuves sulaužytos šimtmečius siekiančios tradicijos

Karališkųjų vestuvių karštinė Europoje tęsiasi - antradienį Liuksemburgo princas Felixas (29 m.) vedė savo išrinktąją Claire Lademacher (28 m.). Vestuvių ceremonija vyko gimtajame Claire mieste Frankfurte (Vokietija).

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 17, 2013, 11:40 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 2:28 AM

Įprasta, kad karališkosiose vestuvėse netrūksta pompastikos, tačiau tik ne šiuo atveju. Uždaroje ceremonijoje dalyvavo tik princo Felixo tėvai, jo trys broliai ir sesuo Alexandra su šeimomis. Tai bene vieninteliai žmonės, su kuriais jaunavedžiai bendravo tuoktuvių dieną.

Puotą planuojama surengti tik šį šeštadienį. Iškilmėse, vyksiančiose Pietų Prancūzijoje, turėtų dalyvauti 350 svečių.

Nuotakos suknelė taip pat neatitiko karališkųjų šeimų puoselėjamų tradicijų. Per vestuves C.Lademacher pasipuošė vos kelius siekiančia kuklia suknele. Prie jos naujoji princesė priderino lašo formos auskarus ir šviesius aukštakulnius, uždarais galais.

Kol kas nėra aišku, kur jaunavedžiai praleis savo medaus mėnesį. Vis dėlto princas Felixas patikino, kad visą kelionę jis suorganizavo pats.

„Mūsų šeima laikosi tradicijos medaus mėnesį paversti staigmena nuotakai. Ji apie galutinę stotelę sužino pačią paskutinę akimirką“, - žurnalui „Hello“ sakė princas.

C.Lademacher ir princas Felixas susipažino studijuodami Šveicarijoje. Apie sužadėtuves pora pranešė praėjusių metų gruodį.

Naujosios princesės gimtoji kalba - vokiečių. Taip pat ji kalba angliškai, prancūziškai, itališkai. Šiuo metu Romoje ji siekia doktorantūros laipsnio bioetikos mokslo srityje. Jos specializacija - etiška organų donorystė.

C.Lademacher istorija toli gražu neprimena pasakos apie Pelenę. Princo Felixo žmona užaugo turtingoje verslininkų šeimoje. Jos tėvo Hartmuto Lademacherio turtas vertinamas 600 mln. eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.