Dainininkei Anastaciai po antrą kartą diagnozuoto vėžio pašalintos krūtys

Atlikėjai Anastaciai likimas antrą kartą buvo negailestingas - moteriai neseniai vėl diagnozuotas krūties vėžys. Tad nieko nelaukdama ji nusprendė pasekti aktorės Angelinos Jolie pavyzdžiu ir pasiryžo abiejų krūtų audinio šalinimo operacijai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 1, 2013, 7:36 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 2:35 PM

45 metų atlikėja šią žinią paskelbė savo gerbėjams.

Pirmą kartą Anastaciai krūties vėžys buvo diagnozuotas 2003 metais. 2013 metų vasarį ji pranešė, jog liga grįžo – teko atšaukti gastroles Europoje.

„Šiais metais man antrą kartą gyvenime buvo diagnozuotas krūties vėžys, dabar kaip tik sveikstu po abiejų krūtų audinio šalinimo operacijos. Kelionė buvo labai sunki, tačiau jaučiuosi puikiai, esu pasirengusi atversti naują savo gyvenimo knygos skyrių. Kovos su krūties vėžiu mėnuo suteikia visoms šia liga sergančioms viltį įgauti jėgų, reikia palaikyti vienai kitą. Ankstyva diagnozė man jau du kartus išgelbėjo gyvybę. Ir toliau kovosiu – prisidėsiu, kiek tik galėsiu“, – teigiama Anastacios pareiškime.

Šiais metais apie savo apsisprendimą atlikti abiejų krūtų audinio šalinimo operaciją pranešė aktorė Angelina Jolie – tokių priemonių ji ėmėsi, norėdama užkirsti kelią galimai ligai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.