Aktoriui A.Baldwinui pasitaikė antra proga tapti laimingam

„Niekuomet nebevesiu!” – šį savo pažadą Holivudo žvaigždė Alecas Baldwinas (55 m.) sulaužė ir nesigaili. Prieš daugiau nei du mėnesius jo gražuolė žmona Hilaria Thomas (29 m.) pagimdė dukrelę Carmen Gabrielą.

Rožiniai baldai, prie jų priderintas kilimas, drugeliais ir gėlytėmis išdabintos sienos: iškart matyti, kad šis kambarys skirtas mergaitei. Kai atėjo laikas apipavidalinti vaikų kambarį, A.Baldwinas su žmona Hilaria negailėjo pinigų.<br>AP nuotr.
Rožiniai baldai, prie jų priderintas kilimas, drugeliais ir gėlytėmis išdabintos sienos: iškart matyti, kad šis kambarys skirtas mergaitei. Kai atėjo laikas apipavidalinti vaikų kambarį, A.Baldwinas su žmona Hilaria negailėjo pinigų.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 9, 2013, 9:50 AM, atnaujinta Feb 21, 2018, 8:27 AM

Aktorius A.Baldwinas pripažino, kad augindamas dabar jau 17-metę dukterį Ireland, kurios susilaukė su pirmąja žmona Holivudo žvaigžde Kim Basinger, padarė klaidų.

„Tam tikra prasme man tai antra proga. Kiekvieno žmogaus praeityje yra kas nors, ką jis norėtų pakeisti.

Tačiau negaliu grįžti atgal ir visko ištaisyti. Todėl mėgaujuosi kiekviena su Carmen praleista minute ir bijau vėl ką nors praleisti”, – sakė aktorius.

Holivudo žvaigždės A.Baldwino namuose, esančiuose prestižiniame Niujorko rajone, ramu, jauku ir šviesu. Svetainė, virtuvė, valgomasis, miegamieji – visi kambariai baltos ir mėlynos spalvų. Ir tik viena patalpa nepaklūsta bendram stiliui – vaikų kambarys.

Rožiniai baldai, prie jų priderintas kilimas, drugeliais ir gėlytėmis išdabintos sienos: iškart matyti, kad šis kambarys skirtas mergaitei. Kai atėjo laikas apipavidalinti vaikų kambarį, A.Baldwinas su žmona Hilaria negailėjo pinigų.

„Mažylė turi viską, ko jai reikia, – sakė aktorius. – Ir net daugiau. O kiek čia drabužių ir batų!”

Mažoji Carmen Gabriela – ne iš ramiųjų, taigi tėvai kol kas gali tik pasvajoti apie prabangą išsimiegoti.

„Visą dieną ji miega tarsi akmuo, bet vos tik ateina naktis, pareiškia: o dabar surenkime konferenciją”, – šypsodamasis prisipažino A.Baldwinas.

Jo žmona tikino iš pradžių net nenorėjusi eiti miegoti, nes visą laiką troško žiūrėti į dukrelę. Bet nuovargis nugalėjo.

„Dabar jau suprantu, kad jei nepamiegosiu, pradėsiu vaikščioti sienomis”, – sakė Hilaria.

Matant nuotraukas, iš kurių žvelgia laimingas Holivudo aktorius A.Baldwinas, sunku patikėti, kad prieš dešimt metų jis bijojo net pagalvoti apie naują santuoką ir vaikų gimimą.

Dėl to kaltas sunkus skyrybų procesas su buvusia žmona K.Basinger ir teismas dėl dukters Ireland globos teisių.

Keletą metų teisme aktorius kovojo dėl teisės matytis su dukterimi, išleido advokatams daugiau nei milijoną JAV dolerių.

„Niekuomet nebevesiu! Kova su Kim išsunkė mane kaip citriną, – tiek fiziškai, tiek morališkai”, – pareiškė A.Baldwinas 2002 metais.

Pažadą nevesti Holivudo žvaigždė tesėjo iki 2011-ųjų, kol viename Niujorko restoranų susipažino su šokėja ir jogos instruktore H.Thomas. Ispanė padovanojo A.Baldwinui ne tik naują šeiminę laimę, bet ir dar vieną dukterį.

– Hilaria, sveikiname jus susilaukus dukters! Ar susidorojate su naujomis pareigomis?

– Stengiamės. Turime auklę, kuri padeda ir moko, kaip tinkamai elgtis su naujagime. Bet aš ir Alecas nepriklausome tiems žmonėms, kurie atiduoda vaiką auklių globai.

Mažylę pati maitinu, todėl su ja esu nuolat, net naktį. O kai po vidurnakčio ji surengia „vakarėlį”, prie mudviejų prisideda ir tėtis. Manau, kad Carmen labai pasisekė, kad turi tokį tėvelį.

– Nejau Alecas keičia sauskelnes?

– Žinoma! Ir labai dažnai. Dabar abu esame šios srities profesionalai.

– Tai jau antrasis A.Baldwino vaikas. Ar jis, patyręs tėvas, duoda jums kokių nors patarimų?

– Jo vyresnioji duktė Ireland – jau septyniolikmetė, tad jis daug ką pamiršo. Todėl antrosios dukrelės gimimas Alecui – tarsi nauja patirtis. Džiaugiuosi, kad ją kaupiame drauge.

– Ar dukrelės gimimas pakeitė jūsų santykius?

– Mes tapome dar artimesni. Po mažylės gimimo Alecas beveik visą laiką praleidžia namuose. Darbas filmavimo aikštelėje, kelionės tapo antraeiliais dalykais.

– Ar Alecas stebėjo gimdymą?

– Vyras buvo su manimi visą laiką ir labai padėjo sudėtingomis akimirkomis. Ramino, darė masažą, stengėsi prablaškyti.

Nervinausi, nes tai mano pirmasis gimdymas ir bijojau ką nors padaryti ne taip. Carmen Gabriela gimė likus trims dienoms iki spėjamo termino. Išvakarėse dar buvau nuvykusi į akupunktūros seansą.

Naktį prasidėjo sąrėmiai, o rytą nuvykome į Niujorko ligoninę. Pagimdžiau greitai: joga, kuria užsiimu daug metų, ir šokiai suvaidino savo vaidmenį.

– Ar nėštumo metu jautėtės taip pat gerai?

– Taip, tai buvo stebuklingas laikas. Žinoma, jo negalima pavadinti paprastu, bet iš esmės jaučiausi gerai, vedžiau jogos pamokas. Dabar žvelgdami, kaip Carmen sukiojasi, mosuoja rankytėmis, su vyru juokaujame, kad viso to ji išmoko mano įsčiose užsiimdama joga devynis mėnesius.

– Vadinasi, duktė jau pradeda rodyti savo charakterį?

– Carmen dažnai šypsosi, ji – laiminga. Didelę laiko dalį būna rami, todėl tikimės, kad bus taiki ir rami. Bet jei staiga Carmen ko nors įsigeidžia, pasiekia savo tikslą bet kokiomis priemonėmis.

– Akivaizdu, kad šiuo požiūriu Carmen Gabriela panaši į tėvą?

– Dar nesupratome, į ką ji labiau panaši. Iš manęs ji paveldėjo nosį, lūpas ir pasmakrę, o iš Aleco – nuostabias mėlynas akis ir duobutes skruostuose.

– Ar vaiko lytį sužinojote iš anksto, nėštumo metu?

– Taip, esame pernelyg nekantrūs, kad lauktume gimdymo! Juo labiau kad mano nėštumas mums buvo didelė staigmena. Buvome susituokę vos penkis mėnesius, kai paaiškėjo, kad tapsime tėvais. Buvome suglumę, bet labai laimingi!

– Ar ginčijotės su vyru rinkdami dukrelei vardą?

– Mums abiem patiko vardas Carmen. Svarstėme keletą variantų, bet išrinkome jį. Norėjome, kad vardas gerai skambėtų anglų ir ispanų kalbomis. O savo antrąjį vardą dukrelė gavo mano giminaičio Gabrielio garbei – išskirtinio mažo berniuko, kuris man labai brangus.

– Ar kalbinate dukrelę savo gimtąja – ispanų kalba?

– Ir ispaniškai, ir angliškai. Tikimės, kad Carmen Gabriela kalbės dviem kalbomis ir praleis Ispanijoje daug laimingų valandų. Beje, jau suradau akademiją, kurioje mokoma ispanų šokių. Suprantu, kad dar ankstoka, bet man taip norisi, kad ji kuo greičiau ūgtelėtų!

– Ar vyresnioji Aleco duktė Ireland pa-sveikino jus, kai gimė Carmen?

– Žinoma. Skambinau jai iš ligoninės. Dabar nuolat siunčiu Carmen nuotraukas. Kai tik Ireland susitvarkys reikalus universitete, atvyks mūsų aplankyti, ji nekantrauja pamatyti Carmen.

– Viename interviu A.Baldwinas sakė, kad tapo tikrai laimingas tik sutikęs jus. Manote, kad jis pasikeitė po jūsų pažinties?

– Meilė daro mus laimingus, padeda matyti pasaulį kitokiomis akimis, įvertinti grožį, kuris mus supa. Alecas, kaip ir anksčiau, – stiprus, valingas, aistringas.

Šeiminis gyvenimas suteikė jam tuos malonius namų jaukumo pojūčius, kurių anksčiau jis niekada nebuvo patyręs. Myliu jį ir kasdien dėkoju Dievui už tai, kad jis atėjo į mano gyvenimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.