Garsaus komiko Ch.Chaplino anūkė kuria savąją legendą

Praeityje žymaus komiko Charlie Chaplino anūkė Kiera Chaplin (31 m.) per Paryžiaus mados savaitę mielai sutiko išgerti arbatos su laidos „Gyvenimas yra gražus” vedėju ir prodiuseriu Edvardu Žičkumi (30 m.). „Kiera turi stengtis dukart daugiau, nei iš jos tikimasi”, – apie pokalbį su garsenybe „Stiliui” papasakojo Edvardas.

Daugiau nuotraukų (1)

Laura Čaplinskaitė

Oct 16, 2013, 9:41 AM, atnaujinta Feb 21, 2018, 3:24 AM

Lietuvis iš Paryžiaus parsivežė dvi ligas – vos išlipęs iš lėktuvo pasijuto peršalęs, o širdį buvo užvaldęs mados virusas, kuriuo užsikrėtė viešėdamas Paryžiuje.

Prieš kelerius metus E.Žičkus lankėsi Niujorko mados savaitėje, kartą buvo nuvykęs į Londone vykusį mados festivalį, tačiau to, ką išvydo Paryžiuje, negali lyginti nė su viena ankstesne savo patirtimi.

„Iki šiol aktyviai nesidomėjau mados aktualijomis, naujausiomis tendencijomis. Tačiau pajutęs Paryžiuje sklandančią dvasią į Lietuvą grįžau neabejingas madai”, – tikino prodiuseris.

Malonumą ir darbą kelionėje derinęs E.Žičkus stebėjosi, kaip Paryžius gyvena mados savaitės metu – tinklaraštininkai konkuruoja, kuris pirmas aprašys matytą šou, o gatvėse fotoaparatais ir telefonais apsiginklavęs jaunimas medžioja žvaigždes prie raudonojo kilimo.

„Paryžius gyvena mada!” – susižavėjimo neslėpė Edvardas.

Lietuvio draugai pasirūpino, kad jis Paryžiuje apsigyventų dar oficialiai durų neatvėrusiame, dažais kvepiančiame prabangiame viešbutyje „Buddha-Bar”.

Viešbutis dar neatidarytas, bet pasaulio garsenybės jau spėjo jį pamėgti – jiems per Paryžiaus mados savaitę jau buvo suteikta galimybė čia apsigyventi.

„Esu matęs daug įspūdingų viešbučių, tačiau šis pranoko visus mano lūkesčius. Man patinka vietos, turinčios dvasią, – tu gali pasistatyti prabangiausius mūrus, susipirkti žėrinčius krištolo sietynus, bet dvasios nenusipirksi.

Ta vieta jau dabar garsėja išskirtiniu restoranu, puikiu kokteilių baru. Ką jau kalbėti apie interjerą, gipso raižinius, antikvarines knygas, vaizdą į Paryžiaus mados arteriją”, – pasakojo Edvardas.

Viešbutyje Edvardas atsitiktinai susipažino su 23 metų mergina, kuri su šypsena jį pasitiko vestibiulyje.

Tik vėliau lietuvis sužinojo, kad ji – garsiojo šių viešbučių tinklo įkūrėjo, prieš kelerius metus iškeliavusio anapilin, duktė Ilona Visan – viso jo turto paveldėtoja!

„Ši prancūzė tikrai turėtų dėl ko būti pasipūtusi – juk ji valdo gigantiškus turtus. Tačiau bendraudamas supratau, kad tai paprasta ir nuoširdi asmenybė. Todėl ir pasitinka svečius prie durų, kiekvieno pasiteirauja, kaip jis laikosi!” – pasakojo Edvardas.

Po mados namų „Emilio Pucci” šou su bičiuliais apsilankęs vakarėlyje Edvardas buvo supažindintas ir su Ch.Chaplino anūke Kiera. Pasirodo, ši jauna moteris – lietuvės modelio Kristinos Tučkutės, taip pat viešėjusios tame vakarėlyje, bičiulė.

Be to, Kiera – ir garsaus airių kilmės Amerikos dramaturgo Eugene’o O’Neillo anūkė! Lietuvis turėjo apie ką su ja kalbėti, todėl sutarė susitikti prie arbatos puodelio kitą dieną.

Airijoje gimusi, o Šveicarijoje augusi Kiera pasakojo, kaip garsi pavardė jai ir padėjo, ir pakenkė.

Komiko anūkė nuo paauglystės dirbo modeliu, vėliau tapo aktore. Kieros vaikystė buvo įspūdinga – ji turi nuotraukų, kuriose sėdi princesei Dianai ant kelių, jos namuose lankėsi dainininkas Michaelas Jacksonas, o amerikietiškojo „Vogue” redaktorė Anna Wintour gėrė arbatą su jos tėvais.

„Man rūpėjo, ar būnant garsios šeimos palikuone lengviau siekti savo tikslų. Kiera turi stengtis dukart daugiau, nei iš jos tikimasi.

Ji sukūrė Amerikoje sparčiai populiarėjantį internetinį kino filmų festivalį. O vieną rytą atsibudusi pamanė, jog jai patinka sportinio stiliaus bateliai, tačiau ji norėtų jų įspūdingesnių. Tad ėmė ir sukūrė tokius, kurie atitinka naujausias mados tendencijas”, – apie pokalbį su garsenybe pasakojo Edvardas.

Kiera labai savimi pasitiki, noriai pozuoja fotografams. Stilinga moteris Paryžiuje sulaukia daug dėmesio.

„Prie tokio žmogaus būtų nejauku prieiti. Tačiau kai mus supažindino bičiulė, bendraudamas jaučiausi kur kas laisviau”, – sakė E.Žičkus.

Jis mano, kad su Kiera dar tikrai susitiks. Apsikeitę kontaktais jie sutarė, kad šis pokalbis – ne paskutinis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.