N.Baskovas gimtadienio proga dovanų gavo vilą

Auksiniu Rusijos balsu pramintam dainininkui Nikolajui Baskovui spalio 15-ąją sukako 37 metai, tačiau savo gimtadienio proga jis ne kėlė puotą, o surengė spaudos konferenciją kartu su ispanų operos primadona Montserrat Caballe prašmatniame Maskvos viešbutyje „Ritz Carlton“ ir papasakojo apie koncertą Kremliaus rūmuose.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 18, 2013, 9:37 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 1:08 AM

Spalio 18-ąją čia surengtas didžiulis šou „Žvaigždžių trio“, kuriame dalyvavo 80-metį mininti M.Caballe, jos duktė Montserrat Marti ir N.Baskovas. Dainininkams akompanavo valstybinis simfoninis orkestras „Novaja Rosija“, vadovaujamas dirigento Ramono Tebaro.

Paklaustas, kaip tarp jo ir M.Caballe susiklostė tokie artimi santykiai, N.Baskovas sakė: „Mano gyvenime ne kartą būta sunkių laikotarpių, kai kuo nors labai nusivildavau. O Montserrat man kartą tarė: „Kolia, tavo pagrindinis pašaukimas gyvenime – dainuoti.

Kol žmonėms reikia tavo balso, tu turi eiti į sceną ir džiuginti savo gerbėjus. Tai svarbiausia, o visa kita – smulkmenos.“

Aš niekada nebuvau sutikęs tokios kilniaširdės moters. Montserrat visada mane priimdavo kaip sūnų, dabar mes iš tikro tarsi giminės.“

Vakare N.Baskovas savo naujame bute, kurio dar niekam nerodė, atšventė gimtadienį su tėvais, M.Caballe ir M.Marti. Į dainininko sveikatą visi kėlė taures, pripildytas tik nealkoholinių gėrimų, – N.Baskovas iš principo yra blaivininkas.

Tačiau tuo dainininko gimtadienio šventė nesibaigė. Baigiamuoju akordu tapo Rusijos verslo magnato Telmano Ismailovo dosnus gestas. Norėdamas pasveikinti savo mėgstamą artistą verslininkas pasikvietė į savo užmiesčio vilą būrelį artimų draugų ir sukaktuvininką.

Svetainėje buvo padengti keli stalai, prie kurių, kaip iššniukštinėjo rusų žurnalistai, sėdėjo kompozitorius Igoris Krutojus su žmona Olga, humoristas Genadijus Chazanovas, su mados pasauliu susijusi verslininkė Ala Verber, oligarchas Aleksandras Maškevičius. Kaip tik čia T.Ismailovas, aukščiausios kategorijos viešbučio „Mardan Palace“ Turkijoje, ant Viduržemio jūros kranto, savininkas, karališkai apdovanojo N.Baskovą.

Nuo šiol ant vienos vilos „Mardan Palace“ teritorijoje kabos lentelė „Nikolay Baskov“. Artistas ir jo artimieji galės naudotis apartamentais bet kuriuo jiems patogiu metu.

T.Ismailovas jau daug metų globoja N.Baskovą. Visureigis, kuriuo važinėja dainininkas, taip pat padovanotas  šio verslininko.

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.