Kokia kino legendos A.Pacino jaunos išvaizdos paslaptis?

Meilė gali nubraukti net dvidešimtį metų. Taip apie legendinį Holivudo aktorių Alą Pacino (73 m.) kalbėjo aplinkiniai, kai jis neseniai Los Andžele per „Emmy“ apdovanojimų ceremoniją raudonuoju kilimu žengė su savo širdies drauge Lucila Polak Sola (33 m.). Šalia keturiasdešimt metų jaunesnės manekenės ir aktorės iš Argentinos žilstelėjęs ir ilgokus plaukus užsiauginęs vyras atrodė ne vyresnis nei penkiasdešimtmetis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 20, 2013, 5:35 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 12:18 AM

Pora po didinamuoju stiklu atsidūrė jau seniai. Tokio susidomėjimo priežastis – vienu garsiausių italų Holivude vadinamas A.Pacino niekada nebuvo vedęs.

Tad visiems rūpi, ar Lucilai pavyks vienišių nuvesti prie altoriaus?

A.Pacino netiki santuoka. Jis nuolat tvirtina, jog tai, kad jo tėvas buvo vedęs penkis kartus, reiškia, kad buvo įpročio vergas.

Nors kino garsenybė neturi žmonos, jis – trijų vaikų tėvas. 1989-aisiais tuometė aktoriaus draugė, aktorinio meistriškumo dėstytoja Jan Tarrant pagimdė jam dukterį Julie Marie.

Su Julie aktorius ne kartą dalyvavo kino renginiuose.

Po dvylikos metų – 2001-aisiais – A.Pacino ir tuometei jo draugei aktorei Beverly D’Angelo gimė dvyniai – Antonas ir Olivia.

Holivudo legenda tikina, kad gimus dvyniams jam labiausiai prie širdies tapo rūpestingo tėvo vaidmuo.

Tad gal ir naujoji aktoriaus draugė L.Polak Sola padovanos jam dar vieną atžalą? Juolab kad viename interviu dukterį turinti argentinietė prasitarė: „Noriu patirti visus motinystės džiaugsmus jau būdama brandi moteris.

Jei susilauksiu vaikelio, visą laiką skirsiu jam: sauskelnės, buteliukai, maudymas. Bet kol kas visa tai – tik fantazijos.“

Modelio ir aktorės L.Polak Solos gyvenimas nebuvo rožėmis klotas. Būdama 19-os gražuolė įsimylėjo argentiniečių modelį Maximo Morrone.

Pasidavusi jausmams ji metė studijas universitete ir su mylimuoju persikėlė į Ameriką. Ten Maximo ir Lucila susituokė, susilaukė dukters Camilos, kuriai dabar šešiolika metų.

Bet Amerikoje pora pasuko skirtingais keliais. Dabar gražioji argentinietė tikina, kad dramatiška meilės baigtis išėjo į naudą jos karjerai.

Netgi ir daug dirbdama L.Polak Sola atrasdavo laiko ir vakarėliams. Per vieną jų susipažino su Holivudo superžvaigžde, pagrindiniu vaidmeniu filme „Krikštatėvis“ išgarsėjusiu A.Pacino. Tarp jų užsimezgė artima draugystė.

Per JAV pragyventus metus argentinietė, kaip pati sako, tapo amerikiete. Ji labai myli gimtąją Argentiną, bet pabrėžia, kad jos tautiečiai pernelyg reiklūs, turi polinkį smerkti kitus – šie bruožai jai nepatinka.

Jungtinėse Valstijose žmonės geba gyventi savo malonumui ir nesikiša į kitų gyvenimą.

Laikui bėgant ir argentinietė išmoko nesmerkti, nekritikuoti kitų.

Gražioji A.Pacino draugė kilusi iš inteligentiškos šeimos: jos tėvas – politikas, kovojantis už žmogaus teises buvusio Argentinos prezidento Raulio Alfonsino komandoje.

Žymiausias Polakų šeimos asmuo – Lucilos teta Julia Polak. Ji dirba mokslinių tyrinėjimų srityje, yra žinoma Didžiojoje Britanijoje, net apdovanota Britų imperijos ordinu, du kartus buvo nominuota Nobelio premijai.

Lucilos senelė buvo rašytoja, senelis – žinomas teisėjas. Tad nieko keista, kad visiems buvo apmaudu, kai mergina, būdama 15-os, pradėjo vaikščioti podiumu.

Tapusi Holivudo superžvaigždės mylimąja Lucila dažniausiai pristatoma trimis žodžiais: Alo Pacino mergina. Bet tai jos nė kiek netrikdo.

„Kam tai neigti, jei taip ir yra“, – neslepia argentinietė. Niekada nesvajojusi prasibrauti į Holivudą, ji jau suvaidino 15 kino filmų – daugiausia amerikiečių ir argentiniečių serialuose.

Net dvejus metus Lucila ir Alas slėpė savo santykius. Jie viešuose renginiuose kartu pradėjo lankytis tik tuomet, kai tapo labai artimi.

Jie tik stengiasi, kad populiarumas neturėtų įtakos vaikų – jo ir jos dukters Camilos – gyvenimui.

L.Polak Sola tikina nepavyduliaujanti, kai nepažįstamos moterys A.Pacino padiktuoja savo telefono numerį. Jie pasitiki vienas kitu.

Argentinietė ne kartą tvirtino nejaučianti tarp jų didžiulio – keturiasdešimties metų skirtumo.

Lucila atvirauja, kad Alas – seksualus, kupinas energijos ir jėgų – jį drąsiai galima priskirti prie tikrų vyrų, kokiais Lucila laiko kilusius iš Lotynų Amerikos.

Ar ji norėtų ištekėti už A.Pacino?

Argentinietė nežino atsakymo į šį klausimą – juk jos garsusis draugas niekada nebuvo vedęs.

„Moteris, kuri nori su manimi susitikinėti, gali būti rami. Aš niekada jos nevesiu“, – tvirtina A.Pacino.

Moterys. Kiek jis jų turėjo? Dešimt, dvidešimt, trisdešimt?

Daugelio jų veidų A.Pacino nebeprisimena. Bet žino, kad beveik su visomis jis pasielgė bjauriai.

Visos buvusios žvaigždės draugės troško jį prisijaukinti, priversti elgtis kaip visi.

Kino legenda įsitikinęs, kad gyvenime yra daug įdomesnių dalykų nei santuoka, kurią jis prilygina policininko darbui pačiame pavojingiausiame bare.

Ir vienu, ir kitu atveju svarbu, kaip jis sako, likti gyvam. A.Pacino linkęs mylėti, mirti ir gyventi tik scenoje.

O pirmoji moteris, kurią jis rimtai ketino vesti, buvo jo kolegė Diane Keaton. Sumani, intelektuali. Su ja Alas galėjo kalbėtis įvairiomis temomis.

D.Keaton laukėsi jo kūdikio, bet nėštumą nutraukė.

Šito jai A.Pacino neatleido. Tuomet jis davė įžadus: nebepalaikyti santykių nė su viena moterimi: jis nenorėjo dar kartą pasijusti sugniuždytas, pažeidžiamas ir silpnas.

Bet neatsispyrė šviesiaplaukei kolegei Beverly D’Angelo. Pastaroji nebuvo tokia išsilavinusi kaip Diane, bet leido gyventi taip, kaip jis norėjo.

Ji nelindo A.Pacinui į akis, nerėmė prie sienos, kad vestų.

Bet ir kantriajai Beverly nepavyko išsaugoti aktoriaus šalia savęs. Iš šios partnerystės A.Pacino liko dvyniai – Antonas ir Olivia.

„Nevesti – tapo mano gyvenimo nuostata. Manau, kad santuoka – sielos būsena, o ne kontraktas.

Gal šią savo pagrindinę gyvenimo taisyklę kada nors sulaužysiu.

Kada? Tikrai nežinau, bet gal ta diena kada nors ateis“, – iki šiol svarsto Holivudo žvaigždė.

Po šių žodžių Lucilai bereikia būti kantriai. Gal ji taps pirmąja moterimi, su kuria jis susisaistys vedybiniais ryšiais?

Parengė Ona KACĖNAITĖ

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.