K.Kardashian pademonstravo K.Westo įteiktą prabangų sužadėtuvių žiedą

Per šeštadienį vykusį koncertą Sietle Kanye Westas savo merginai Kim Kardashian prisipažino vieną dieną ketinąs nusivesti ją prie altoriaus. Panašu, kad vienų laukiamiausių vestuvių Holivude ilgai laukti nereikės – 36-erių reperis savo dukters motinai pasipiršo pirmadienį, per 33-iajį jos gimtadienį.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-10-22 12:46, atnaujinta 2018-02-20 23:05

Įžymybė išnuomojo visą San Fransiske esantį „AT&T Park“ beisbolo stadioną ir visų savo draugų bei artimųjų akivaizdoje paklausė Kim lemtingojo klausimo, teigia žurnalas „E!“. Atsakymas, be abejo, buvo teigiamas.

Pirmadienį taip pat pasklido gandai, kad Kim ir Kanye planuoja antrąjį savo vaikelį. Pirmagimės North West pora susilaukė vos prieš 4 mėnesius, tačiau šeimos pagausėjimo planus ėmė kurstyti jau dabar.

Šaltinis portalui „RadarOnline“ teigė: „Kitos atžalos jie planuoja susilaukti visai netrukus. Kim suvokia, kad kiekvieną dieną tampa vis vyresnė, tad jei ji nori didelės šeimos, ją kurti reikia nedelsiant.“

K.Westui tai bus pirmoji santuoka, o štai K.Kardashian – net trečioji.

Tiesa, dainininkas savo mylimajai peršasi jau antrą kartą. Pirmąjį kartą tik iškeptas tėvelis Kanye pasipiršo vasarą, prabėgus vos kelioms dienoms po poros pirmagimės atėjimo į šį pasaulį.

Tuomet K.Westas mylimajai įteikė sužadėtuvių žiedą su juoduoju deimantu. Už jį teko pakloti nemenką sumą - 500 tūkst. svarų sterlingų (daugiau nei 2 mln. litų).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.