Prieš santuoką A.Jolie ir B.Pittas sudarė vedybų sutartį

Meilės tvirtumą geriausiai patikrina sunkumai. Tuo įsitikino po operacijų atsigavusi Holivudo aktorė Angelina Jolie (38 m.). Prieš Kalėdas ji ketina Havajuose susituokti su Bradu Pittu (49 m.).

Vestuvių nekantriai laukia ir A.Jolie bei B.Pitto vaikai. Aktorių pora augina šešis vaikus: tris įvaikintus – Maddoxą (12 m.), Zaharą (8 m.) ir Paxą (6 m.) bei tris biologinius – Shiloh (7 m.), dvynius Vivienne ir Knoxą (5 m.).<br>„Reuters“ nuotr.
Vestuvių nekantriai laukia ir A.Jolie bei B.Pitto vaikai. Aktorių pora augina šešis vaikus: tris įvaikintus – Maddoxą (12 m.), Zaharą (8 m.) ir Paxą (6 m.) bei tris biologinius – Shiloh (7 m.), dvynius Vivienne ir Knoxą (5 m.).<br>„Reuters“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 22, 2013, 8:57 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 10:38 PM

Angelina, po dviejų krūtų mastektomijos sulaukusi iš savo sužadėtinio Brado daug dėmesio ir palaikymo, neabejoja, kad tai – jos gyvenimo vyras.

Vieni gražiausių Holivudo aktorių susipažino 2005 metais filmuodamiesi filme „Ponas ir ponia Smitai”. Pora susižadėjo 2011 metais – Bradas pasipiršo Angelinai ir užmovė 500 tūkstančių JAV dolerių (1 milijono 250 tūkstančių litų) vertės žiedą su deimantu.

Pastarieji metai porai buvo nelengvi. Kad išvengtų jos giminės moteris persekiojančio vėžio, Angelina ryžosi drastiškoms krūtų operacijoms. Be to, aktorė garsiai apie tai papasakojo pasauliui.

Šie sunkumai dar labiau suartino porą. Angelina įsitikino, kad svarbiausias dalykas gyvenime yra darni šeima.

Vestuvių nekantriai laukia ir A.Jolie bei B.Pitto vaikai. Aktorių pora augina šešis vaikus: tris įvaikintus – Maddoxą (12 m.), Zaharą (8 m.) ir Paxą (6 m.) bei tris biologinius – Shiloh (7 m.), dvynius Vivienne ir Knoxą (5 m.).

Po santuokos ceremonijos didelė šeima turėtų dar labiau pagausėti. B.Pittas ir A.Jolie nori dar dviejų mažylių: dar vieno biologinio vaiko ir vieno įvaikinto.

Dviejų krūtų operaciją patyrusi A.Jolie stengiasi kuo sveikiau maitintis ir atgauti jėgas, kad galėtų išnešioti dar vieną mažylį.

Nors Angelina ir Bradas viešai deklaruoja vis stiprėjančius savo jausmus, neužmiršta klausyti ir proto balso.

Neoficialiai skelbiama, kad pora jau pasirašė preliminarią vedybų sutartį, kurią sudaro 101 puslapis.

Vedybų sutartyje nurodyta suma – 320 milijonų JAV dolerių (apie 813 milijonų litų), iš kurių skyrybų atveju B.Pittui atitektų 176 milijonai JAV dolerių.

Šešis vaikus auginantys tėvai susitarė ir dėl vaikų globos – skyrybų atveju jų teisės į vaikus būtų lygios.

Nors Angelina yra viena geriausiai mokamų aktorių – per metus vidutiniškai uždirba 33 milijonus JAV dolerių (82 milijonus litų), ji nerodė didelės iniciatyvos dėl vedybų sutarties.

Tačiau Bradas ją įtikino, kad taip bus geriau. B.Pittas romantiškas, tačiau ir labai praktiškas. Be to, tiek Angelina, tiek Bradas jau yra turėję oficialias santuokas ir žino, kad skyrybos nesibaigia maloniai. Vedybų sutarčiai pora ryžosi ir dėl vaikų, kad jie būtų apsaugoti.

Angelina dėl pinigų per daug nesuka galvos, o būsimomis vestuvėmis rūpinasi atsakingai.

Aktorė savo sužadėtiniui pareiškė nepageidaujanti vestuvėse matyti jo draugų – aktorių Jonah Hillo, Quentino Tarantino ir Philipo Seymouro Hoffmano. A.Jolie nuomone, jei ši kompanija pasirodys vestuvėse, nedelsiant ištuštins barą su alkoholiniais gėrimais ir sukels neramumų.

Aktorė net įspėjo geriausią Brado draugą George’ą Clooney, kad jis vestuvių šventėje kontroliuotų išgerto vyno kiekį.

Sužadėtiniai dar nenutarė, kas bus vyriausiasis pabrolys. Angelina labai nori, kad juo būtų jos brolis Jamesas, o Bradas mano, jog vyriausiojo pabrolio vaidmeniui labiau tiktų jo brolis Dougas.

„Stiliaus” inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.