A.Kutcheris planuoja pasipiršti M.Kunis

Jau netrukus skyrybų procesą užbaigsiantys Demi Moore ir Ashtonas Kutcheris bus oficialiai išskirti amžiams ir tai Holivudo gražuoliui suteiks galimybę aukso žiedu padabinti mylimosios Milos Kunis pirštą.

A.Kutcheris planuoja pasipiršti M.Kunis.<br>„Reuters" nuotr.
A.Kutcheris planuoja pasipiršti M.Kunis.<br>„Reuters" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 6, 2013, 5:47 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 1:32 PM

A.Kutcheris ir visai netrukus jo buvusia žmona tapsianti 50-metė D.Moore pagaliau priėmė abi puses tenkinantį sprendimą. Po skyrybų Demi gaus dalį „Jobs“ filmo žvaigždės turto, nepaisant to, kad pačios aktorės banko sąskaitoje toli gražu ne vėjai švilpauja. Buvusi pora prieš savo vestuves, įvykusias dar 2005 metų rugsėjo mėn., nepasirašė priešvedybinės sutarties.

O štai dabar, santuokos nutraukimo procesui einant į pabaigą, Ashtonas, kaip teigia užsienio spauda, nekantriai laukia, kada galės pasipiršti dabartinei mylimajai M.Kunis.

Šaltiniai dienraščiui „The Sun“ teigė: „Taip ilgai trunkančios Demi ir Ashtono skyrybos slėgė jo ir Milos santykius. Laimei, Demi pagaliau nusprendė žengti pirmyn ir išlaisvinti buvusį vyrą, užuot vilkinusi skyrybų procesą. Ashtonas laukia nesulaukia, kada galės pasipiršti dabartinei mylimajai – abu jie nori susituokti ir susilaukti vaikų.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.