T.Cruise'as – apie skyrybas su K.Holmes ir kaltinimus, neva jis pamiršo dukterį

Veiksmo filmo „Neįmanoma misija“ žvaigždė Tomas Cruise'as neigia pasklidusius gandus, esą po skyrybų su buvusia žmona Katie Holmes iš savo gyvenimo jis išbraukė jų dukterį Suri.

T.Cruise'as prabilo apie skyrybas su K.Holmes ir kaltinimus, neva pamiršo jis dukterį.<br>"Reuters" nuotr.
T.Cruise'as prabilo apie skyrybas su K.Holmes ir kaltinimus, neva pamiršo jis dukterį.<br>"Reuters" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 6, 2013, 11:44 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 1:53 PM

Aktorius tikina, kad net ir būdamas užsienyje dažnai telefonu kalbasi su savo septynmete dukra ir elektroniniu paštu nuolat palaiko ryšį su buvusia žmona.

„Kaip įrodo mano nuolatinis bendravimas su Katie elektroniniais laiškais, aš niekuomet nebuvau dingęs iš Suri gyvenimo. Nepaisant to, kad mano dukra ilgisi manęs, kai nesu šalia, o aš – ilgiuosi jos, vis dėlto ji – labai laimingas vaikas, o tarp mūsų yra nuostabus ryšys“, – teigia T.Cruise'as.

Panašu, kad žavusis Holivudo tėvelis išties supyko dėl tokių žeminančių kaltinimų, tad ėmė ir padavė į teismą žurnalų „Life & Style“ ir „In Touch“ leidybos kompaniją. Kartu jis pirmą kartą prabilo apie skyrybas su savo dukters motina K.Holmes.

„Nesitikėjau to. Būnant 50-ties ir turint tiek gyvenimiškos patirties, manai, kad viskas – tavo rankose. O štai tada imi ir gauni smūgį – gyvenimas parodo, kaip lengvai gali viską apversti aukštyn kojomis“, – pasakoja T.Cruise'as.

K.Holmes skyrybų prašymą garsiajam vyrui pateikė 2012 metų birželio 29 dieną, likus 5 dienoms iki T.Cruise'o 50-ojo gimtadienio. Tai bent dovanėlė!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.