Lady Gaga prisipažino rūkiusi po 15 „žolės“ suktinių per dieną

Ekscentriškoji dainininkė nepabūgo atskleisti, kaip malšino ilgai slėptus klubo sąnario skausmus – paaiškėjo, kad per dieną Lady Gaga surūkydavo net 15 „žolės“ suktinių.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 8, 2013, 9:18 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 12:15 PM

Žurnalui „Attitude“ atlikėja prisipažino, kad šiuo narkotiku, kuris yra legalus kai kuriose Amerikos valstybėse, piktnaudžiavo tam, kad sumažintų nepakeliamą skausmą, atsiradusį susižeidus per koncertą. Visai netrukus be „žolytės“ nepraeidavo nė viena Lady Gagos diena.

„Parūkius žolės mano kūnas lyg nutirpdavo, skausmas vis mažėdavo ir mažėdavo. Per pasirodymus kenčiau nežmoniškus skausmus, o koncertui pasibaigus ir vėl rūkydavau, rūkydavau, rūkydavau...“ – teigia Lady Gaga.

Per interviu buvo teigiama, kad priklausomybę nuo narkotinių medžiagų Lady Gaga įveikė tik po apsilankymo pas žymiąją performanso menininkę Mariną Abramovič.

„Marina pasikvietė mane į savo namus, tačiau turėjo griežtas taisykles: jokio televizoriaus, jokio kompiuterio, jokios „žolės“ ir jokio maisto. 3 dienos buvo pašvęstos tik menui – turėjau misti išskirtinai tik menu“, – teigia Lady Gaga.

Primename, kad popmuzikos žvaigždei buvo diagnozuotas sinovitas – sąnario vidiniame kapsulės paviršiuje esančių minkštųjų audinių uždegimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.