Siaubingi praeities šešėliai vis dar persekioja A.Kutcherį

Kraupią 2001 metų vasario 21 dienos tragediją Holivudo aktorius Ashtonas Kutcheris prisimena taip, lyg tai būtų nutikę šiandieną. Tuomet dar 23-ejų aktorius, debiutavęs komedijoje „Tas 8-ojo dešimtmečio šou“, nė nenutuokė, kad ši diena taps paskutine, kuomet jis mato savo tuometę merginą Ashley Ellerin.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 8, 2013, 11:08 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 12:11 PM

Ashley buvo ilgaplaukė blondinė, galėjusi pasigirti išties pavydėtinomis kūno linijomis. Nenuostabu, kad jos partnerių sąraše puikavosi tokios įžymybės kaip Vinas Dieselis, Jeremis Sisto ir štai – A.Kutcheris. A.Ellerin tuomet tebuvo studentė, atsikandusi modelio duonos ir tuo pačiu dirbusi striptizo šokėja viename Las Vegaso klubų.

Lemtingą dieną A.Kutcheris savo naująją draugę planavo nusivesti į „Grammy“ apdovanojimų vakarėlį – jis apgalvojo kiekvieną detalę ir laukė, kuomet galės pabūti su savo simpatija. Tačiau jaunas aktorius tuomet nė neįtarė, kad tai bus paskutinis vakaras Ashley gyvenime.

Buvo beveik 11 valanda vakaro – Ashtonas nekantravo, nes niekaip negalėjo sulaukti savo merginos. Jos name šviesos buvo įjungtos, o televizorius vis dar rodė vakaro serialus – aktoriui nekilo jokios abejonės, kad jo draugė – namuose. Jiedu kalbėjo vos prieš keletą valandų ir mergina buvo tokia laiminga, kad jaunas vyras ėmė spėlioti: kaipgi ji galėjo pamiršti „Grammy“ vakarėlį? Kaip ji galėjo praleisti jų pasimatymą?

Pabeldus keletą sykių ir nesulaukus jokio atsako, Ashtonas pažvelgė pro langą ir išvydo raudonas dėmes, vedančias į merginos miegamąjį. 23-ejų aktorius pamanė, kad Ashley praliejo šiek tiek raudono vyno prieš eidama miegoti. Pasipiktinęs tokiu merginos elgesiu, į vakarėlį A.Kutcheris nuvyko vienas.

Jei tik jis būtų žinojęs, kad raudono vyno dėmės iš tikrųjų buvo mažytė dalis ištiškusio kraujo – visai šalia 35 kartus peiliu subadyta gulėjo ir krauju paplūdusi Ashley. Nužudytą merginą paryčiais rado kartu su ja gyvenusi mergina – kraujo klane gulinti Ashley vilkėjo tik chalatą, o šalia gulinčios garbanojimo žnyplės visus namus buvo užtvindžiusios svilėsių smarve.

Už siaubingą žmogžudystę atsakingas asmuo buvo rastas tik po 7 metų, kuomet A.Kutcheris filmavosi komedijoje „Pametę galvas Las Vegase“. Michaelas Gargiulo prieš teismą stos jau visai netrukus – teigiama, kad Ashley nebuvo vienintelė jo auka, žudikas yra siejamas su dar 9 žmogžudystėmis.

M.Gargiulo buvo rastas po to, kai vieną naktį nusprendę įsibrauti į kaimynystėje esančius namus ir peiliu subadyti bejėgę moterį. Laimei, aukai pavyko pasprukti, o M.Gargiulo jau netrukus buvo sulaikytas. Atlikus DNR tyrimą paaiškėjo, kad tai tas pats žmogus, prieš 7 metus mirtinai sužalojęs A.Kutcherio partnerę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.