Retro stiliaus fotosesijoje K.Holmes pasikeitė neatpažįstamai

Holivudo žvaigždė Katie Holmes po skyrybų su Tomu Cruise'u tapo daug savarankiškesnė ir ryškesnė moteris. Todėl ne nuostabu, kad viena kosmetikos įmonė pasirinko vienišą mamytę savo reklaminei kampanijai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 11, 2013, 6:02 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 11:01 AM

Per „Bobbi Brown“ surengtą fotosesiją Katie nusikėlė į auksinius Holivudo laikus. Kurdami K.Holmes įvaizdį vizažistai ir stilistai prisiminė kino legendomis laikomas aktores Katharine Hepburn ir Ritą Hayworth.

Stilistai pasirūpino, kad ilgi ir tiesūs K.Holmes plaukai kristų stambiomis garbanomis, o lūpos nusidažytų sodriai raudona spalva. Šie lūpų dažai puikiai derėjo prie raudonos retro stiliaus suknelės.

Bene vienintelis šiuolaikinis akcentas – juodas manikiūras.

K.Holmes tapo „Bobbi Brown“ kosmetikos veidu dar 2012 metais. Iki tol nė viena įžymybė nebuvo pakviesta atstovauti šios įmonės.

„Katie Holmes – modernios „Bobbi moters“ pavyzdys... Aš ją laikau šiuolaikine Ali McGraw, kuria visada žavėdavausi. Katie natūraliai graži moteris, šou pasaulio atstovė ir motina“, – britų naujienų portalui dailymail.co.uk sakė „Bobbi Brown“ atstovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.