Po dviejų metų bylinėjimosi išsiskyrė aktoriai D.Moore ir A.Kutcheris

Buvusi Holivudo pora Demi Moore ir Ashtonas Kutcheris oficialiai baigė tvarkyti skyrybų formalumus – praėjus dvejiems metams po pranešimo apie išsiskyrimą.

Išsiskyrė A.Kutcheris ir D.Moore.<br>AP nuotr.
Išsiskyrė A.Kutcheris ir D.Moore.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2013-11-28 13:27, atnaujinta 2018-02-20 02:38

„Šalys atgavo nesusituokusių žmonių statusą“, - sakoma paskelbtuose dokumentuose, kurie antradienį buvo pateikti Los Andželo aukštesnės instancijos teismui ir kuriuos trečiadienį cituoja žurnalas „People“.

Tuo tarpu TMZ pranešė, kad dokumentus oficialiai pateikė A.Kutcherio advokatė Laura Wasser. 51 metų D.Moore ir 35 metų A.Kutcherio atstovai kol kas neatsakė į prašymus pakomentuoti ar patvirtinti šiuos pranešimus.

Įžymybių „biblija“ „People“ pranešė, kad skyrybų procesas dvejus metus truko dėl to, kad pora nesutarė, kaip pasidalyti savo turtą, vertinamą 300 mln. dolerių.

Pranešama, kad abu aktoriai sutiko nemokėti vienas kitam sutuoktinio išlaikymo pinigų.

Kovo mėnesį D.Moore prašė teismo priteisti jai iš A.Kutcherio finansinę paramą – tai buvo neįprastas žingsnis aktorei, kuri 10-ajame dešimtmetyje buvo tarp geriausiai uždirbančių Holivude.

Skyrybų prašymą A.Kutcheris pateikė 2012 metų gruodį, daugiau kaip metai po išsiskyrimo, ir skyrybų priežastimi nurodė „nesutaikomus skirtumus“.

D.Moore, tarp kurios filmų yra 1990 metų „Vaiduoklis“ (Ghost) ir 1997 metų „Eilinė Džein“ (G.I. Jane), apie daug dėmesio sulaukusios savo santuokos subyrėjimą „su liūdesiu“ paskelbė 2011 metų lapkritį, po šešerių vedybinio gyvenimo metų ir po pranešimų apie A.Kutcherio neištikimybę su daugiau kaip perpus už ją jaunesne moterimi. Ta San Diego gyventoja paskelbė, kad turėjo trumpą romaną su aktoriumi.

Prieš D.Moore pareiškimą dėl sprendimo gyventi atskirai žiniasklaida kelis mėnesius ūžė apie poros problemas.

D.Moore ir A.Kutcheris susituokė 2005 metais, kai jai buvo 42-eji, o jam - 27-eri. Anksčiau Demi nuo 1987-ųjų 13 metų buvo aktoriaus Bruce'o Williso žmona.

„People“ ir TMZ spėja, kad skyrybos sudaro sąlygas A.Kutcheriui vesti dabartinę savo draugę, aktorę Milą Kunis. Šiedu serialo „Tas 8-ojo dešimtmečio šou“ (That 70s Show) kolegos yra „beveik neišskiriami“ nuo tada, kai 2012 metų balandį pradėjo susitikinėti.

A.Kutcheris labiausiai garsėja televizijos serialais, tarp jų - „Punk'd“ ir populiariu komišku serialu „Du su puse vyro” (Two and a Half Men), kuriame pakeitė problemų persekiojamą aktorių Charlie Sheeną.

Tarp A.Kutcherio vaidmenų didžiajame ekrane yra darbai filmuose „Pametę galvas Las Vegase“ (What Happens in Vegas, 2008) ir 2011-ųjų sekso komedijoje „Be įsipareigojimų“ (No Strings Attached) su Natalie Portman.

Pastaruosius dvejus metus A.Kutcheris yra geriausiai apmokamas televizijos aktorius ir per metus uždirba maždaug 24 mln. dolerių, nurodo žurnalas „Forbes“.

D.Moore dar garsėja 1991 metų nuotrauka žurnalo „Vogue“ viršelyje, kurioje įsiamžino nuoga, laukdamasi antros su B.Willisu dukters Scout LaRue.

Susitikinėti su A.Kutcheriu D.Moore pradėjo keleri metai po išsiskyrimo su B.Willisu, kai A.Kutcheris buvo jauna „To 8-ojo dešimtmečio šou“ žvaigždė.

Jų santykiai dėl amžiaus skirtumo – 16 metų – tapo mėgstama bulvarinių leidinių tema.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.