A.Kutcheris ir M.Kunis laukiasi pirmagimio?

Ar vos vakar oficialiai išsiskyrusio Ashtono Kutcherio mergina Mila Kunis laukiasi? Tokie gandai užsienio žiniasklaidoje pasklido po to, kai dažniausiai draugiškai nusiteikęs aktorius ėmė aršiai ginti mylimąją nuo paparacų.

Ar A.Kutcheris ir M.Kunis laukiasi pirmagimio?<br>„Reuters" nuotr.
Ar A.Kutcheris ir M.Kunis laukiasi pirmagimio?<br>„Reuters" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 29, 2013, 9:44 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 2:15 AM

A.Kutcheris ir M.Kunis visai neseniai pietavo viename iš prabangių Los Andželo restoranų, pavadinimu „Gardel“. O štai prie įėjimo jau lūkuriavo visas būrys paparacų, pasiryžusių užfiksuoti kiekvieną romantiško vakaro detalę. A.Kutcheris iš restorano išėjo savo kūnu uždengęs M.Kunis nuo įkyrių objektyvų. Kaip bebūtų keista, dažniausiai draugiškai nusiteikęs aktorius šį kartą smalsuoliams liepė dingti kuo toliau nuo jo mylimosios.

Ashtonui besiplūstant ant paparacų, Mila skubiai įsėdo į mašiną. Toks neįprastas Holivudo žvaigždžių elgesys pakurstė kalbas, kad porelė kažką slepia. Ar tai galėtų būti nėštumas? Tokiu atveju M.Kunis pilvukas imtų tik dar labiau vilioti įkyriuosius paparacus, juk nuotraukos, patvirtinančios, kad pora laukiasi vaiko, kainuotų beprotiškus pinigus, teigia „HuffingtonPost“.

Portalas TMZ jau yra minėjęs, kad pastaruoju metu M.Kunis į dienos šviesą išeina apsivilkusi itin laisvais drabužiais. Teigiama, kad 35-erių aktoriaus ir 51-erių jo buvusios žmonos Demi Moore skyrybos buvo pagreitintos būtent todėl, kad naujoji A.Kutcherio mylimoji laukiasi pirmagimio.

Kaip lrytas.lt rašė anksčiau, Holivudo gražuolis jau kurį laiką planuoja aukso žiedu padabinti mylimosios M.Kunis pirštą.

Šaltiniai dienraščiui „The Sun“ teigė: „Ashtonas laukia nesulaukia, kada galės pasipiršti dabartinei mylimajai – abu jie nori susituokti ir susilaukti vaikų.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.