Ar „Greitų ir įsiutusių“ žvaigždė P.Walkeris turėjo galimybę išgyventi?

Tragiška filmo„Greiti ir įsiutę“ žvaigždės Paulo Walkerio mirtis prislėgė ne tik Holivudą, bet ir daugelį metų kino teatrų ar televizijos ekranuose aktorių stebėjusius gerbėjus. Vis dėlto aiškėja naujos sukrečiančios avarijos aplinkybės. Užsienio spaudoje netyla kalbos apie tai, kad velionis aktorius galėjo išsigelbėti iš degančio automobilio.

Ar filmo „Greiti ir įsiutę“ žvaigždė P.Walkeris turėjo galimybę išgyventi?<br>AP nuotr.
Ar filmo „Greiti ir įsiutę“ žvaigždė P.Walkeris turėjo galimybę išgyventi?<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 4, 2013, 1:26 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 11:56 PM

Prielaidą, kad P.Walkeris turėjo realią galimybę išsigelbėti, paskelbė JAV televizijos transliuotojas CNN, išanalizavus vaizdo medžiagą iš įvykio vietos. Lemtingo momento, kai raudonasis „Porsche“ patiria susidūrimą, vaizdo įraše nėra, tačiau vis dėlto išsiaiškinta, kad mašina užsidegė ne iš karto.

Dūmai rūkti ėmė praėjus minutei po susidūrimo, o liepsnos mašiną apgaubė tik po dviejų minučių. Ar Holivudo žvaigždė patyrė rimtų sužalojimų, dėl kurių negalėjo ištrūkti iš degančio automobilio, o galbūt mirė per susidūrimą, paaiškės tik atlikus skrodimą.

Internetinėje erdvėje paplito nuotraukos, kuriose neva užfiksuotas kruvinas P.Walkerio veidas netrukus po susidūrimo. Tačiau tai tėra pigus naudos siekiančių žmonių triukas. Filmo „Greiti ir įsiutę“ žvaigždė ir automobilį vairavęs jo draugas taip stipriai apdegė, kad kūnams atpažinti prireikė DNR tyrimo.

Kaip lrytas.lt rašė anksčiau, šeštadienį Kalifornijoje (JAV) žuvo garsiojo veiksmo filmo „Greiti ir įsiutę“ žvaigždė Paulas Walkeris. 40-metis aktorius buvo keleivis draugo mašinoje, kai ši sudužo į šiaurę nuo Los Andželo. Jiedu, kaip teigiama, dalyvavo labdaros renginyje ir jo metu išvyko pasivažinėti. Žuvo abu mašinoje buvę žmonės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.