Paaiškėjo D.Barrymore kūdikio lytis

Holivudo žvaigždė Drew Barrymore jau sužinojo savo būsimo vaikelio lytį – pasirodo, kad šeimą papildys dar viena mergaitė. Džiugia žinia aktorė pasidalijo atsiimdama „grožio industrijos naujoko“ apdovanojimą, skirtą jai už sėkmingą debiutą kosmetikos kūrimo srityje. Primename, kad moteris yra prekės ženklo „Flower cosmetics“ įkūrėja.

D.Barrymore laukiasi dukrelės.<br>AP nuotr.
D.Barrymore laukiasi dukrelės.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-12-12 18:11, atnaujinta 2018-02-19 20:45

„Išties didžiuojuosi šiuo apdovanojimu, tai tikra šventė visoms moterims – įskaitant mane, mano dukrą ir mano būsimą dukrą“, – atsiimdama apdovanojimą paskelbė Drew.

D.Barrymore ir jos sutuoktinis meno konsultantas Willas Kopelmanas pirmagimės Olive susilaukė praėjusių metų rugsėjo mėnesį, o štai visai neseniai Holivudo aktorė prisipažino, kad yra ir vėl nėščia. Moteris ir anksčiau tikino, kad nori mažiausiai dviejų atžalų. Faktą, kad laukiasi antrojo vaikelio, D.Barrymore stengėsi nuslėpti kaip įmanoma ilgiau, kad išvengtų žurnalistų ir paparacų antplūdžio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.