A.Kutcherio neištikimybės kaina - 375 mln.litų

Apie 150 milijonų JAV dolerių (375 mln. litų). Tokią kompensaciją, nors iš pradžių siekė gauti 290 milijonų dolerių, Holivudo žvaigždė Demi Moore (51 m.) gaus iš Ashtono Kutcherio (35 m.).

Garsioji Holivudo žvaigždžių pora D.Moore ir A.Kutcheris pasirašė dokumentą dėl skyrybų.<br>AP nuotr.
Garsioji Holivudo žvaigždžių pora D.Moore ir A.Kutcheris pasirašė dokumentą dėl skyrybų.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-12-19 21:00, atnaujinta 2018-02-19 18:16

Garsioji Holivudo žvaigždžių pora D.Moore ir A.Kutcheris pasirašė dokumentą dėl skyrybų.

Ne vieną įžymybių porą išskyrusi Ashtono advokatė Laura Allison Wasser lapkričio 27-ąją gavo Los Andželo aukščiausiojo teismo patvirtintus dokumentus dėl jos kliento skyrybų su aktore D.Moore.

Buvę sutuoktiniai pagaliau padėjo paskutinį tašką skyrybų procese, kuris truko beveik dvejus metus.

„Visą tą laiką pora negalėjo susitarti dėl finansinių reikalų. Teisininkai vedė derybas, kokią kompensaciją A.Kutcheris turi sumokėti savo buvusiai sutuoktinei”, – pranešė „New York Post”.

Įžymybių pora nebuvo pasirašiusi vedybų sutarties, todėl D.Moore galėjo reikalauti jai išmokėti viską, ką buvęs sutuoktinis uždirbo jų šeiminio gyvenimo metu. Juo labiau kad skyrybų priežastimi tapo jos vyro A.Kutcherio neištikimybė.

Kaip skelbė užsienio žiniasklaida, 2011-aisiais Ashtonas savotiškai paminėjo šeštąją bendro gyvenimo su Demi sukaktį. Jis nuvyko į San Diege esantį klubą „Fluxx”, susipažino su 23-ejų šviesiaplauke studente Sara Leal ir su ja praleido naktį viename viešbučių.

Aktoriaus meilės nuotykis atsidūrė pirmuosiuose Amerikos žiniasklaidos puslapiuose.

D.Moore neatleido tokios išdavystės.

„Man, moteriai, motinai ir žmonai, svarbios tam tikros vertybės ir pareigos, kurias laikau šventomis ir būtent dėl jų nusprendžiau toliau per gyvenimą žengti viena”, – taip prieš dvejus metus lapkričio mėnesį spaudai išsiųstame laiške rašė D.Moore.

Po mėnesio, gruodį, A.Kutcheris padavė skyryboms, jų priežastimi nurodęs „nesutaikomus prieštaravimus”. Kiek vėliau jis pradėjo rodytis viešai su kolege, iš Ukrainos kilusia aktore Mila Kunis (30 m.). Pora kartu vyko atostogų į Balį.

Įsižeidusi dėl tokio sutuoktinio elgesio D.Moore pareikalavo 290 milijonų JAV dolerių kompensacijos. Mokėti tokią sumą A.Kutcheris atsisakė. Nors tai jam nebūtų problema: jau daugiau nei dveji metai jis – geriausiai mokamas televizijos aktorius.

Už populiaraus komiško serialo „Du su puse vyro”, kuriame vaidina nuo 2011-ųjų gegužės, epizodą A.Kutcheris susižeria 750 tūkstančių JAV dolerių.

Be to, A.Kutcheris gauna dividendų iš savo investicijų į šiuolaikines technologijas, nuo lapkričio pasinėrė į jam naują vaidmenį – vienos didžiausių kompiuterių gamintojų bendrovės „Lenovo” produktų inžinieriaus darbą.

Skyrybų procesas ir nesutarimai dėl finansų tikriausiai būtų trukę dar labai ilgai, jei D.Moore netikėtai nebūtų atsitraukusi.

Lapkritį aktorė lankėsi Indijoje, čia jai buvo taikomas „jos ydų sutramdymo” terapijos kursas.

Praleidusi ašrame tris dienas visiškoje tyloje, laikydamasi tylos įžado Holivudo žvaigždė grįžo į Los Andželą tapusi visiškai kitu žmogumi. Ji jau kitą dieną nuvyko į teismą ir pasirašė skyrybų dokumentus.

Po A.Kutcherio neištikimybės D.Moore savo širdgėlą „itin intensyviai” slopino su gerokai už ją jaunesniais vyrais, vėliau – su tinkančiais jai į vaikus.

Iš pradžių ji turėjo trumpalaikį meilės nuotykį su Martinu Hendersonu, 38-erių aktoriumi, kilusiu iš Naujosios Zelandijos.

Po kelių mėnesių per topmodelio Naomi Campbell vakarėlį, kurį ji surengė savo draugo (dabar jau buvusio) verslininko Vladislavo Doronino 50-ojo gimtadienio proga, Holivudo žvaigždė susipažino su 26-erių Vito Schnabeliu.

Prekiautojui meno kūriniais nebuvo svarbu, kad jo naujajai draugei jau 50 metų, nes iki pažinties su D.Moore jis susitikinėjo su vyresnėmis dailiosios lyties atstovėmis: modeliu Elle Macpherson (49 m.) ir aktore Liv Tyler (36 m.). Atrodė, kad V.Schnabelio santykiai su D.Moore truks ilgiau nei su aktoriumi M.Hendersonu.

Bet gerai, kad apie meilės romaną su meno kūrinių prekiautoju nė žodžiu neužsiminė nei pati D.Moore, nei jos atstovas spaudai. V.Schnabeliui nusibodo Holivudo žvaigždės draugija: berniukas-žaisliukas paliko D.Moore.

Aktorės širdis neilgam liko laisva: ji pradėjo susitikinėti su restauratoriumi Harry Mortonu (31 m.), kuris šalia D.Moore taip pat užsibuvo neilgai. Dabar Holivudo žvaigždė bendrauja su nardytoju, perlų ir nuotykių ieškotoju šviesiaplaukiu australu Willu Hanniganu (30 m.).

Laisvą laiką D.Moore skiria jogai, pokalbiams su trimis dukterimis, kurių susilaukė iš antrosios santuokos su Holivudo žvaigžde Bruce’u Willisu.

Rugsėjį A.Kutcherio draugė M.Kunis buvo pastebėta vienoje Los Andželo parduotuvių. Paparacams į akis krito žiedas ant jos bevardžio piršto: A.Kutcheris pasipiršo M.Kunis.

Nieko keista: ant jos mylimojo A.Kutcherio ir buvusios sutuoktinės D.Moore skyrybų dokumentų uždėtas raudonas antspaudas: „Byla baigta. Šalys vėl gavo laisvų žmonių statusą.”

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.