Byra J.Timberlake'o ir J.Biel santuoka?

JAV popmuzikos atlikėjas Justinas Timberlake'as viešumoje vis rečiau pasirodo su savo žmona, aktore Jessica Biel. Gandus apie byrančią santuoką tik dar labiau aštrina tai, kad ant žaviojo atlikėjo rankos nebesipuikuoja vestuvinis žiedas. Užsienio žiniasklaidoje vis dažniau netyla kalbos, kad įžymybių pora priėjo liepto galą.

Byra J.Timberlake'o ir J.Biel santuoka?<br>AP nuotr.
Byra J.Timberlake'o ir J.Biel santuoka?<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 28, 2013, 11:25 AM, atnaujinta Feb 19, 2018, 4:27 PM

Gandai apie poros pykčius prasidėjo po to, kai J.Biel neatvyko į „Saturday Night Live“ šou, kuriame pasirodė jos vyras J.Timberlake'as. Įdomu ir tai, kad repeticijose moters taip pat nebuvo nė kvapo. Po šou įžymusis dainininkas iki paryčių linksminosi vakarėlyje, o kur tuo metu buvo jo žmona – nėra aišku. Porai artimi šaltiniai teigia, kad Jessicai, kuri savo mylimąjį lydį į kone visus renginius, toks elgesys yra nebūdingas. Teigiama, kad pora stipriai susibarė.

Tiesa, tai nėra pirmasis kartas, kuomet pora pakursto kalbas apie skyrybas. Praėjusiais metais per „American Music Awards“ ceremoniją net tris sykius apdovanojimą atsiėmęs J.Timberlake'as nė vienoje iš savo padėkos kalbų nepaminėjo J.Biel. Tarp ceremonijos svečių moters taip pat nebuvo. Tačiau tąsyk susirūpinusius gerbėjus aktorė nuramino pasidalindama žinute savo „Twitter“ paskyroje: „Ceremoniją stebiu namuose, per televizorių. Interneto gyventojai, būkite ramūs.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.