Kokie praėję metai buvo užsienio žvaigždėms?

Justinas Bieberis

L.Lohan ir J.Bieberis.<br>AP nuotr.
L.Lohan ir J.Bieberis.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-01-01 11:23, atnaujinta 2018-02-18 01:41

Justinas Bieberis

Kanadiečių popmuzikos atlikėjas iki 18 metų buvo „gerietis“ - dainavo apie nekaltą meilę ir nešiojo žaismingą „bob“ stiliaus šukuoseną. Bet paskui vaikinukas pasikeitė: nusikirpo, išsiskyrė su savo mergina Selena Gomez ir stengdamasis atrodyti „kietu“, neretai užmiršdavo pagalvoti apie savo elgesį.

2013-ieji paauglių dievaičiui tapo rekordiniais pagal nesėkmių skaičių. Juos Justinas pradėjo nuo skandalo, surengęs vakarėlį viename Kalifornijos viešbučių. Tuomet populiarusis atlikėjas merginas ir bičiulius vaišino alkoholiniais gėrimais ir marihuana.

Nemažiau įspūdingesnės ir kitos J.Bieberio šėlionės: pavogė Las Vegaso viešbučio apsaugos tarnybos dviratį; kovo mėnesį į lenkų oro uostą atvyko be marškinėlių; grafičiais „padailino“ vieną Rio de Žaneiro sienų; praleido naktį su lengvo elgesio mergina, kuri miegančio Justino Bieberio nuotrauką įdėjo į „Instagram“; Argentinos vėliava nušluostė grindis per koncertą Buenos Airėse.

„Pažadu pasitaisyti! - tikina J.Bieberis. Belieka tikėtis, kad taip ir bus 2014-aisiais.

Lindsay Lohan

2013-ieji turėjo tapti amerikiečių aktorės Lindsay Lohan (27 m.) permainų metais. Bet nepavyko.

Po internetą ir vėl pradėjo keliauti nuotraukos: stipriai išgėrusi kino žvaigždė tūno po baro staliuku, miega ant užpakalinės automobilio sėdynės, žirglioja gatve be batų. Gegužės mėnesį teismo sprendimu L.Lohan buvo paguldyta į reabilitacijos kliniką gydytis nuo priklausomybės alkoholiui ir narkotikams. Amerikiečių aktorė suniokojo palatą, sužinojusi apie gydymo įstaigoje galiojantį draudimą rūkyti ir negavusi savo tablečių liesėjimui.

Išėjusi iš klinikos, L.Lohan prisiekė pasikeisti, bet neišsilaikė ir dviejų dienų: pabėgo ūžti iš filmavimo aikštelės vilkėdama brangią suknelę ir papuošalus. Spalio mėnesį aktorė vėl stojo priešais teismą: skubėdama į filmavimą, įsirėžė į sunkvežimį. Policininkams Lindsay sumelavo, kad sėdėjo ant keleivio sėdynės, bet jos rankinėje buvo aptiktos tabletės, o iš butelio „su vandeniu“ išdavikiškai sklido spirito kvapas.

Gerard'as Depardieu

2013-ieji kino žvaigždei Gerard'ui Depardieu (65 m.) tapo nesėkmių metais. Prancūzijoje jis kelis kartus buvo sustabdytas policininkų, nes važiuodamas savo nedideliu motociklu viršijo greitį. Jis atsipirkdavo baudomis, kol kas tvarkos sergėtojams neįkliuvo neblaivus -- jis įsigudrino nukristi nuo motociklo ir susižeisti alkūnę. Už tai aktorius neteko vairavimo teisių.

Grozne sudegė G.Depardieu penkių kambarių apartamentai, kuriuos jam buvo padovanojęs Čečėnijos respublikos prezidentas Ramzanas Kadyrovas. 2013-ųjų vasaros pabaigoje Prancūzijos kino žvaigždė buvo paskelbtas persona non grata Gruzijoje, nes Abchaziją aplankė neturėdamas leidimo.

Grįžęs į Rusiją nustebo sužinojęs, kad turi skubiai vesti. Norėdami pasišaipyti iš aktoriaus, rusų „hakeriai“ G.Depardieu vardu padavė pareiškimą į vieną Maskvos civilinės metrikacijos biurų. Šis paskyrė santuokos sudarymo datą - gruodžio 6-ąją. Deja, „jaunikis“ į vestuves taip ir neatvyko.

Ashley Greene

Kai 2013 metų kovą „Saulėlydžio“ sagos kino juostų žvaigždė Ashley Greene (26 m.) dirbo filmavimo aikštelėje, iki pamatų supleškėjo jos prabangus būstas Vakarų Holivude. Gaisro metu aktorė neteko ne tik viso savo turto, dokumentų, bet ir mylimo augintinio - foksterjerų veislės šuns.

Pagal policijos pareiškimą, gaisro priežastis - neužgesinta žvakė. Nespėjo A.Greene atsipeikėti po sukrėtimų, kai ją į teismą padavė keli ieškovai. Namo valdytojas kaltina Holivudo žvaigždę, kad dėl jos kaltės istorinis statinys virto pusiau sugriauta statybų aikštele, keturi kaimynai teisiasi dėl gaisro metu apgadintų daiktų.

A.Greene padavė į teismą gyvūnų apsaugos gynėjai, kurie kaltina ją dėl šuns žūties, namo durininkas, gaisro metu prisikvėpavęs dūmų. Visi ieškovai reikalauja iš Holivudo žvaigždės materialinio žalos atlyginimo. Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.