„Greitų ir įsiutusių“ gerbėjams V.Dieselis dovanojo filmuką su žuvusiu P.Walkeriu

Veiksmo filmų „Greiti ir įsiutę“ žvaigždės Paulo Walkerio karjera buvo pasiekusi aukštumas, tačiau jo laimingą gyvenimą nutraukė lemtinga avarija. Tai buvo skaudus smūgis jo gerbėjams ir kolegoms, kurie buvo susibičiuliavę su Paulu.

V.Dieselis pasidalijo 18 minučių trukmės vaizdo įrašu, kuriame – jo ir P.Walkerio pašnekesiai iš „Greitų ir įsiutusių“ filmavimo aikštelės.<br>„Facebook“ nuotr.
V.Dieselis pasidalijo 18 minučių trukmės vaizdo įrašu, kuriame – jo ir P.Walkerio pašnekesiai iš „Greitų ir įsiutusių“ filmavimo aikštelės.<br>„Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 8, 2014, 7:34 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 7:23 PM

Itin skausmingai netektį išgyveno aktorius Vinas Dieselis. Vis dar gedintis aktorius socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalijo 18 minučių trukmės vaizdo įrašu, kuriame – jo ir P.Walkerio pašnekesiai, įrašyti kuriant „Greitus ir įsiutusius“.

„Blyksnis... Brajano ir Domo... Ekrane“, – vaizdo įrašą trumpai pakomentavo V.Dieselis.

Kiek anksčiau aktorius tame pačiame socialiniame tinkle pasidalijo fotografija iš paskutinės filmo „Greiti ir įsiutę 7“ scenos.

„Paskutinė scena, kurią kartu vaidinome... – rašė V.Dieselis. – Tvyrojo nepakartojamas užbaigtumo jausmas, pasididžiavimas, kurį kartu jutome... užfiksuota ta magija... kaip toli nuėjome...“

„Greiti ir įsiutę 7“ pasirodys 2015 metų balandžio 10 dieną. Iš pradžių buvo planuojama išleisti 2014 metų liepą, bet tragiška P.Walkerio žūtis laikinai sustabdė filmo kūrimo darbus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.