H.Hefneris nusitaikė į „Volstrito vilko“ žvaigždę M.Robbie

Vos 23-ejų aktorė Margot Robbie ryžosi tam, kas daugeliui Holivudo aktorių vis dar tabu, – „Volstrito vilko“ žvaigždė pikantiškoje scenoje su Leonardo DiCaprio pasirodė nuogut nuogutėlė. Nenuostabu, kad stulbinamo grožio moters drąsa sužavėjo ir patį „Playboy“ įkūrėją Hugh Hefnerį.

Margot Robbie.<br>AP nuotr.
Margot Robbie.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 5, 2014, 9:30 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 4:17 PM

Nors dėl galimybės apsinuoginti „Playboy“ viršeliui daugelis moterų veikiausiai parduotų sielą velniui, M.Robbie tikina nenorinti dar labiau nuogybėmis gluminti savo šeimos. H.Hefneris liko nieko nepešęs – Jordano Belforto žmoną suvaidinusi Margot atsisakė dosnaus pasiūlymo.

Tačiau jauna aktorė nė kiek nesigaili nusimetusi visus drabužius „Volstrito vilko“ filmavimo aikštelėje. „Kai man bus per 50 metų, savo vaikams galėsiu pasakyti: ei, žiūrėkite, kaip gerai atrodė mamytė!“

Vis dėlto pavydėtina išvaizda, anot M.Robbie, nėra vien tik jos nuopelnas.

„Aplink mane buvo visa krūva grožio meistrų, jie pasirūpino, kad atrodyčiau nepakartojamai. Tai nėra tik mano nuopelnas. Naktį prieš filmuojant pikantiškąją sceną suvalgiau obuolių pyragą, tad nesikreipkite į mane dėl mitybos patarimų, tiesiog nusisamdykite pagalbininkus, kurie išteps jus aliejumi, parinks tinkamą apšvietimą ir atrodysite pribloškiamai“, – juokaudama sakė M.Robbie.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.