M.Kunis dovana A.Kutcheriui – triukšmingas gimtadienio vakarėlis

Aktorė Mila Kunis savo dabartinį vaikiną, Holivudo gražuolį Ashtoną Kutcherį ne kartą buvo pavadinusi savo gyvenimo meile. Ir štai dabar, norėdama išreikšti begalinę meilę, M.Kunis nusprendė mylimajam surengti pompastišką gimtadienio staigmeną.

M.Kunis dovana A.Kutcheriui – triukšmingas gimtadienio vakarėlis.<br>AP nuotr.
M.Kunis dovana A.Kutcheriui – triukšmingas gimtadienio vakarėlis.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-02-13 18:05, atnaujinta 2018-02-16 08:45

M.Kunis visam vakarui išnuomojo mėgstamiausią A.Kutcherio restoraną „La Poubelle“, įsikūrusį Holivude. Ji taip pat suorganizavo triukšmingą vakarėlį, į kurį buvo pakviesti visi artimiausi poros draugai ir artimieji.

„Ashtonas dievina šią vietą ir Mila apie tai puikiai žino. Vyrukui buvo išties džiugu gimtadienį švęsti tokioje vietoje draugų apsuptyje. Laimei, Mila gimtadienio šventę perkėlė į šeštadienį, mat tikrąją gimimo dieną Ashtonas praleido filmavimo aikštelėje. Ir, žinote, man išties patinka ši pora – jie puikiai vienas kitam tinka, jie jaučia vienas kitą. Girdėjau, kad porelė dažnai kalba apie vaikus ir svajoja apie vestuves“, – žurnalui „Us Weekly“ teigė porai artimas šaltinis.

Primename, kad kalbos apie įžymybių tuoktuves sklando jau seniai. Gandus tik dar labiau pakurstė tariamas M.Kunis nėštumas. Portalas „TMZ“ yra minėjęs, kad pastaruoju metu M.Kunis į dienos šviesą išeina apsivilkusi itin laisvais drabužiais. Teigiama, kad 35-erių aktoriaus ir 51-erių jo buvusios žmonos Demi Moore skyrybos buvo pagreitintos būtent todėl, kad naujoji A.Kutcherio mylimoji laukiasi pirmagimio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.