P.Hilton paviešino nuotrauką su turtuoliu seneliu

„Mėgstu leisti laiką su savo seneliu Barronu Hiltonu“, – viešai pareiškė Paris Hilton. Socialiniame tinkle „Instagram“ ji išpublikavo nuotrauką, kurioje matyti, kaip ji meiliai glaudžiasi prie garbaus amžiaus giminaičio.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 5, 2014, 3:39 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 4:50 PM

Ant prabangios odinės sofos įsitaisė ne tik Paris, bet ir jos mažieji šunyčiai. Dar prieš keletą metų buvo skelbiama, kad „Hilton“ viešbučių tinklo paveldėtoja Paris, atrodo, neteks dalies turto, nes B.Hiltonas 97 proc. savo turto ketina paaukoti labdarai.

Šam turtui priklauso  1,2 mlrd. dolerių, kuriuos B.Hiltonas turi uždirbti iš korporacijos „Hilton Hotels Corp.“, pradėtos 1919 metais, kai jo tėvas Conradas Teksaso Kisko mieste įsigijo mažą viešbutuką, ir didžiausios pasaulyje lošimo namų kompanijos „Harrah's Entertainment Inc“ apyvartos.

B.Hiltono anūkė Paris skandalingai išgarsėjo daugiau nei prieš dešimtmetį, kai internete buvo išplatintas jos sekso su savo vaikinu vaizdo įrašas.

Nuolat lydima antraščių apie audringas linksmybes ir puotas, ji padarė garsenybės karjerą – filmavosi realybės šou, išleido knygą, muzikos albumą, ėmė didžėjauti, atliko kelis vaidmenis kine.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.