S.Stallone dukrų kavalieriams pataria pasirūpinti lavonmaišiais

Nenugalimasis amerikiečių aktorius Sylvesteris Stallone, rodos, pasiryžęs viskam, kad tik apsaugotų savo gražuoles dukras. Ir nenusisekęs pasimatymas su dar nė pilnametystės neturinčiomis S.Stallone šeimynos merginomis gali pasibaigti ne kuo kitu, o kelione lavonmaišyje. Tiesa, šis scenarijus veikiau tinka trileriui, nei atspindi tikrąją situaciją.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 8, 2014, 9:13 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 2:49 PM

Per interviu su žurnalu „7days“ žymus aktorius prisipažino, kad visuomet laukia ant durų slenksčio pasirodysiančių savo dukrų gerbėjų. „Tik pabandyk prisiliesti prie mano mergaičių – iš tavęs liks tik šlapia vieta“, – tokius žodžius išgirsta kiekvienas, pasiryžęs susitikinėti su dar tik 17 metų sulauksiančia Sophia ir vos 15 metų Sistine Stallone. Mažiausiajai Scarlet, kuriai tėra vos 11 metų, jaunikio dar teks ilgokai palaukti. Aktorius neslepia, kad dauguma vaikinų išties išsigąsta lyg juokais, lyg rimtai išrėžtų grasinimų.

„Nesu pasirengęs tam metui, kai mano mergaitės suaugs. Taip ir knieti kiekvienam jų kompanijoje esančiam vaikinui išdalyti lapelius, kuriuose parašyta: „Mano mergaitės išvyko į 6 metus truksiančią ekspediciją Egipte, tad atstokite.“

O dukroms, besiruošiančioms į pasimatymą, šmaikštauti mėgstantis aktorius pataria pasirūpinti lavonmaišiais savo kavalieriams.

„Ir apskritai turėti 3 dukras – tikras pragaras. Ir tame pragare tampa kur kas karščiau, kai jos susiranda vaikinus“, – teigia S.Stallone.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kas yra vatnikai ir kiek jų?