C.Diaz pareiškimai apie rūkymą sulaukė aršios kritikos

Holivudo aktorė Cameron Diaz sulaukė aršios kritikos dėl savo pareiškimų apie tai, kad dietinė kola žmonių sveikatai yra kur kas kenksmingesnė nei cigaretės. 41-erių gražuolė, kadaise surūkydavusi po 20 cigarečių per dieną, tabaką iš gyvenimo išbraukė baimindamasi, kad rodo netinkamą pavyzdį savo sekėjams. Tačiau per vieną JAV pokalbių laidų iš jos lūpų išsprūdusi frazė nepraslydo pro sveikatos ekspertų ausis.

C.Diaz.
C.Diaz.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 10, 2014, 6:50 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 1:53 PM

Per laidą C.Diaz tvirtai pareiškė, kad retsykiais surūkoma cigaretė žmogaus nepražudys ir kad dietinė kola yra kur kas kenksmingesnė mūsų sveikatai. „Mieliau gerčiau gryną cukrų nei dietinę kolą“, – tuomet pareiškė aktorė.

Tačiau sveikatos labdaros ir paramos fondo ASH atstovė Deborah Arnott kaipmat suskubo pakomentuoti tokią C.Diaz poziciją.

„C.Diaz tiesiog apgaudinėja save. Viena cigaretė galbūt jūsų nepražudys, bet nė nepastebėsite, kaip ta viena cigaretė pavirs mažiausiai penkiomis per dieną, – šitaip patys prisiviliosite vėžį į savo organizmą“, – teigė D.Arnott.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.