D.Barrymore, C.Diaz ir R.Witherspoon mokosi kulinarijos

Pasirodo, jog būrį ryškiausių Holivudo žvaigždžių išvysti galima ne tik per prestižinę „Oskarų" teikimo ceremoniją. Amerikos kulinarijos institute maisto gaminimo subtilybių besimokantys virtuvės meistrai turėjo išskirtinę galimybę koridoriuje prasilenkti su filmo „Čarlio angelai“ žvaigždėmis Drew Barrymore, Cameron Diaz ir „užsispyrusia blondine“ Reese Witherspoon.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 14, 2014, 6:38 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 10:51 AM

Savo „Instagram“ paskyroje D.Barrymore paviešino nuotrauką, kurioje ji su bičiulėmis mokosi makaronų gaminimo paslapčių. Regis, antrojo vaiko besilaukianti aktorė ruošiasi tapti tikra virtuvės virtuoze ir šeimą lepinti tik savo gamybos patiekalais. O štai knygą apie sveiką gyvenseną neseniai išleidusi C.Diaz nė neketina sugrįžti prie pirktinių makaronų.

Kartu su Holivudo aktorėmis dviejų dienų intensyvius kursus lankė ir jų draugė stilistė Leslie Fremar,  taip pat Holivude itin didelę paklausą turinčios vizažistės Lona Vigi ir Gucci Westman.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.