Vyrų medžioklės sezonas aktorei R.McAdams baigėsi?

Pernai rudenį aktorė Rachel McAdams (35 m.) buvo stebima lyg pro didinamąjį stiklą – kanadietė leidosi į patraukliausių Holivudo vyrų medžioklę, nė kiek nesijaudindama, kad daugelis jau turėjo draugę ar apskritai nenorėjo užmegzti meilės romano. „Dabar pagrindinis mano uždavinys – susirasti vyrą, pradėti vaiką ir galbūt ištekėti. Ir man nusispjauti, ką apie tai manote“, – taip Rachel atsakinėjo į žurnalistų klausimus, rašo „Lietuvos ryto“ priedas „Gyvenimo būdas“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 15, 2014, 10:46 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 9:39 AM

Daugelį domino, ar tiesa, kad aktorė užmezgė romaną su Jamesu Franco? Gal todėl jai nepavyko suvilioti Bradley Cooperio?

O kodėl ji skambinėja savo buvusiajam – Ryanui Goslingui? Argi nežino, kad ne už kalnų jo vestuvės su Eva Mendes?

J.Franco ir R.McAdams beveik nesiskyrė nuo pirmos susitikimo dienos. Jie kartu rodėsi viešumoje, suteikdami smalsuoliams progą liežuvauti.

A.Benson su J.Franco ištvėrė mėnesį

Jameso ir Rachel meile niekas netikėjo – visi buvo girdėję apie jųdviejų vaidingus charakterius, triukšmingų vakarėlių pomėgį, potraukį į trumpalaikes meilės intrigėles.

Jamesas niekuomet nenorėjo užmegzti ilgalaikių santykių ir sakė, jog jam pakanka poros trijų valandų per savaitę pabendrauti su drauge.

„Na, kokia mergina tai atlaikys? Pavyzdžiui, mano buvusi nuotaka Ahna kentėjo penkerius metus. Ji gyveno Los Andžele, o aš filmavausi tai Anglijoje, tai Amerikoje – laukimas ją ir pribaigė“, – teigė aktorius interviu žurnalui „People“.

Jamesas pamiršo pridurti, kad jo kolegė Marla Sokoloff jį pakentė ketverius metus, modelis Ashley Hartmann ištvėrė metus, modelis Agyness Deyn – du mėnesius, o aktorė Ashley Benson – vos mėnesį. Žurnalistai ėjo lažybų, stengdamiesi nuspėti, kiek šalia jo ištvers R.McAdams.

„Pusantro mėnesio, kol truks jų darbas naujos juostos filmavimo aikštelėse Vokietijoje ir Norvegijoje“, – prognozavo leidinys „National Enguirer“.

Nevykęs pasimatymas su B.Cooperiu

Rachel elgesys buvo narstomas iki kaulelių. Na, kad ir istorija apie jos pasimatymą su aktoriumi B.Cooperiu. Juos režisierius Cameronas Crowe pakvietė atlikti pagrindinius vaidmenis romantinėje komedijoje.

Rachel paskambino Bradley ir pasiūlė jaukiame Santa Monikos restoranėlyje aptarti būsimojo darbo detales. Prieš tai ji iššniukštinėjo simpatiško, bet vis dar užkietėjusio Holivudo vienišiaus keistenybes, sužinojo, kad 39-erių vyriškis gyvena su motina ir vyresne seserimi, be to, beprotiškai myli savo šunį.

Pastaroji aplinkybė Rachel buvo itin nemaloni, nes ji nuo vaikystės negali pakęsti keturkojų.

Visą rytą Rachel praleido grožio salone. Į restoraną ji įžengė besiplaikstančiais plaukais, vilkėdama mėlyną pusiau peršviečiamą suknelę ir kaukšėdama aukštakulniais.

B.Cooperis apdovanojo ją savo akinamai baltų dantų šypsena ir net pabučiavo ranką. Rachel pastebėjo, kad jis neliko abejingas jos žavesiui. Bet Bradley atėjo su šunimi.

Jie ėmė kalbėtis, ir viskas klostėsi neblogai. Rachel net apsidžiaugė išgirdusi jo skundą dėl užsitęsusios vienatvės ir vis dar neįgyvendintos svajonės turėti vaiką.

Bet jos frazė – „Koks sutapimas! Aš taip pat pavargau būti viena ir noriu...“ – kažkodėl nepatiko Bradley šuniui. Keturkojis, ramiai gulėjęs šalia šeimininko, pašoko ir pradėjo garsiai loti.

Pro šalį einantis padavėjas išmetė padėklą, o prie baro stovintis barmenas paleido iš rankų butelį.

Pasigirdus pasipiktinusių restorano lankytojų balsams Bradley atsistojo, garsiai jų atsiprašė ir susirengė išeiti.

„Atleisk, Rachel, bet man jau laikas. Buvo malonu su tavimi paplepėti. Kaip šaunu, kad vaidinsime drauge. Tikriausiai sutarsime. Eisiu namo, čia mano šuneliui nelabai patiko ir šalia tavęs jis nerimsta.“

Kitą dieną kino studijoje įvyko pirmasis filmo dialogų skaitymas ir aktorių grupės pažintis. B.Cooperiui sakydama replikas, Rachel šaukė, vis įterpdama stiprių žodelių, kurių nebuvo scenarijuje.

Niekas nežinojo, kas nutiko aktoriams. Tik po kurio laiko į viešumą pateko nepavykusio B.Cooperio ir R.McAdams pasimatymo istorija.

„Aktorė atėjo į pasimatymą pusiau nuoga, elgėsi provokuojamai, visą laikė žnaibė Bradley šoną, garsiai juokėsi ir spiegė, siekdama pabrėžti, esą jų meilės romanas pačiame įkarštyje. B.Cooperį trikdė nesantūrus naujosios draugės elgesys. Matyt, tai erzino ir jo šunį. Restorano lankytojai sako, kad jis skubiai išėjo iš restorano“, – rašė žiniasklaida.

„Tarp mūsų nieko nėra ir nebuvo. Su ponu B.Cooperiu sunku bendrauti: jis yra vedęs savo šunį ir šalia jo nėra vietos jokioms moterims“, – pareiškė Rachel.

Be to, aktorė prisipažino visiškai nepykstanti, kad buvo išvyta iš filmo projekto: dėl ūmaus charakterio ir nederamo elgesio ji buvo įpratusi netekti darbo.

Tik ekrane Rachel atrodydavo santūri, gebanti valdyti emocijas. Gyvenime ji nemoka elgtis diplomatiškai ir juo labiau nutylėti to, kas ją žemina.

Nulipdyta iš kitokio molio

Jos nesuvaidintų vaidmenų sąrašas – įspūdingas. Pavyzdžiui, Džeimso Bondo merginos vaidmens ji neteko dėl komiškos priežasties – susipešusi su aktoriumi Danieliu Craigu.

R.McAdams pasirodė, esą agento vaidmens atlikėjas šratinuką ant grindų numetė specialiai, kad pažvelgtų jai po sijonu. Ji iš pradžių skėlė kolegai skambų antausį, po to keliu dar spyrė į sėdmenis.

Rachel susipyko ir su Meryl Streep, todėl ši atsisakė imti ją į partneres filme „Ir velnias dėvi „Prada“. Ji išsakė keletą „kūrybinių pastabų“ dėl savo vaidmens Tomui Cruise’ui, ir šis išvijo R.McAdams iš „Neįmanomos misijos“ trečiosios dalies.

Aktorė mėgino paaiškinti, kad ji nulipdyta iš kitokio molio. Rachel tėvas dirbo sunkvežimio vairuotoju, motina – slaugytoja. Šeimos gyvenimas buvo paprastas, tokie pat ir santykiai bei džiaugsmai. Dėl to Rachel niekada nemokėjo koketuoti, apsimesti žavia idiote ar nutylėti, jei kas nors nepatiko.

Aktorė gimė Sent Tomaso miestelyje Ontarijo provincijoje (Kanada). 2001-aisiais R.McAdams baigė aktorystės studijas Toronte.

Ji vaidino teatruose, televizijos serialuose, o į didįjį ekraną pateko tik po trejų metų, kai dėl laimingo atsitikimo pateko į juostos „Mano mylima keistuolė“ filmavimo aikštelę.

Apie talentingąją kanadietę prabilo visi – gyrė jos valiūkiškas akis, mielą veidelį, kviečių spalvos plaukus, gebėjimą laisvai ir nevaržomai elgtis prieš kamerą.

Galiausiai jauna kanadietė buvo pastebėta ir Holivude: 2004-aisiais ji pakviesta atlikti pagrindinio vaidmens melodramoje „Užrašų knygutė“.

Išdavė su modeliu

R.McAdams partneriu tapo R.Goslingas. Abiem aktoriams filmas pelnė ne tik pasaulinę šlovę – filmavimo aikštelėje prasidėjo jų romanas, kuris truko dvejus metus.

Veikiausiai ir dabar Rachel laiko Ryaną svarbiausiu savo gyvenimo vyru, nes nenori pripažinti akivaizdžios tiesos: R.Goslingas įsimylėjęs E.Mendes ir jie planuoja susituokti.

Nepaisydama to, Rachel nuolat skambinėja Ryanui, užduoda jam kvailus klausimus: „Kaip sekasi?“, „Gal kur nors užkąsim?“, „Paplepėkim.“ Tai Evai sukelia siaubingus pavydo priepuolius.

2008-aisiais Rachel ir Ryanas buvo laikomi romantiškiausia įsimylėjėlių pora. Visi tikėjosi vestuvių.

Ryano mobiliajame telefone atsitiktinai aptikusi žinutę nuo kažkokios F., Rachel suprato: jos mylimasis žaidžia dvejopą žaidimą. Ir, sprendžiant iš visko, seniai.

Dar tą patį vakarą Rachel išsiaiškino, jog Ryanas yra užmezgęs romaną su buvusiu modeliu, olandų aktore Famke Janssen.

„Ji – sena, išskyrus seksą, jai nieko nereikia, ir tai kartą per savaitę. Nesu įsipareigojęs, ir mane tai tenkina.

O tave, žinoma, myliu, bet vedyboms, gyvenimui kartu ir visiems kitiems niekalams, atvirai sakant, nesu pasiruošęs“, – teisinosi Rachel mylimasis.

Taip baigėsi R.McAdams ir R.Goslingo meilės istorija.

Po to aktorė keturis mėnesius draugavo su kolega Joshua Lucasu. Bet jį Rachel paliko šiam pareikalavus, kad mylimoji atsisakytų kino ir pagimdytų jam mažiausiai du vaikus.

Tuo metu R.McAdams karjera kilo į viršų: ji vaidino su tokiomis žvaigždėmis kaip Russellas Crowe, Diane Keaton, Harrisonas Fordas, Benas Affleckas.

Viską mesti ir tapti namų šeimininke? Kvailystė, ir tiek.

2011-aisiais filmuodamasi Woody Alleno juostoje „Vidurnaktis Paryžiuje“ R.McAdams įsimylėjo savo partnerį britą Michaelą Sheeną. Jis buvo ne tik 10 metų vyresnis, bet ir turėjo sukaupęs daug patirties meilės fronte.

Bet vos tik Rachel sužinojo apie būsimas R.Goslingo vedybas su E.Mendes, jos viduje viskas susijaukė. Ji vis dar ilgėjosi praeities, negalėjo pamiršti Ryano.

„Nežinau, kaip gyvenau be jo visą savo gyvenimą ir kaip toliau gyvenu. Suprantu, kad nepadoru bėgioti paskui praeitį, laikytis žmogaus, su kuriuo išsiskyriau. Taip, kartais paskambinu Ryanui, mes pasikalbame.

Ne, dėl to man nė kiek ne gėda, nieko konkretaus neplanuoju. Ir man nusispjauti, ką apie mane mano E.Mendes“, – sakė R.McAdams.

Jos skambučiai R.Goslingui netikėtai liovėsi, kai jos gyvenime atsirado nauja meilė – J.Franco.

„Jis – chuliganas kaip Ryanas, ironiškas ir ramus kaip Sheenas, siaubingai gražus kaip niekas kitas iš mano buvusiųjų, be to, bendraamžis. Ne, mes nekuriame jokių planų ir nežinome, kas bus rytoj. Mums tiesiog labai gera dviese“, – sakė R.McAdams.

Ar tai reiškia, kad kanadietė aktorė baigė vyrų medžioklę? Pagyvensim – pamatysim.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.