M.Kunis laukiasi A.Kutcherio vaiko

Aktorė Mila

Aktorė Mila Kunis, kaip pranešama, laukiasi pirmojo savo ir sužadėtinio Ashtono Kutcherio vaiko.<br>AP nuotr.
Aktorė Mila Kunis, kaip pranešama, laukiasi pirmojo savo ir sužadėtinio Ashtono Kutcherio vaiko.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Mar 24, 2014, 11:26 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 4:20 AM

Vos kelios savaitės po to, kai 30 metų „Juodosios gulbės“ (Black Swan) gražuolė, kaip teigiama, susižadėjo su ilgamečiu draugu, šaltinis „E! News“ sakė, kad dabar jiedu rengiasi tapti tėvais.

M.Kunis neseniai buvo pastebėta Holivude lankanti nėščiųjų jogą. Nors buvo spėliojama, kad ji laukiasi dvynių, informuotas šaltinis tvirtina, kad ji laukiasi tik vieno A.Kutcherio vaiko.

Nors įsimylėjėliai viešumoje retai rodo savo jausmus, šeštadienį jie atsidūrė dėmesio centre per krepšinio klubo „Los Angeles Clippers“ rungtynes. Garsioji arenos „Staples Center“ „bučinių kamera“ nukrypo į juodu ir A.Kutcheris su džiaugsmu pakluso žaidimo taisyklėms – nusuko savo beisbolo kepuraitę, kad ji netrukdytų, ir pabučiavo M.Kunis.

Privatumu garsėjanti pora dar nekomentavo kalbų apie sužadėtuves, kurias išprovokavo M.Kunis deimantas ant kairės rankos bevardžio piršto, pastebėtas per jos apsipirkimą Los Andžele praėjusį mėnesį.

Pora pradėjo susitikinėti 2012 metais, keli mėnesiai po to, kai A.Kutcheris 2011-aisiais nusprendė nebegyventi su dabar jau buvusia žmona Demi Moore. A.Kutcherio ir D.Moore santuoka truko šešerius metus, o skyrybų popieriai buvo sutvarkyti pernai lapkritį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.