Likimo mėtyta ir vėtyta D.Moore vėl jaunesnio glėbyje

Demi Moore (51 m.) mėgaujasi nauju meilės romanu. Holivudo žvaigždės išrinktuoju tapo paauglių dievaitis Alexas Pettyferas. Gražuolis aktorius beveik 30 metų jaunesnis už D.Moore, bet tai nė kiek netrikdo mylimųjų.

D.Moore mėgaujasi nauju meilės romanu.<br>AOP nuotr.
D.Moore mėgaujasi nauju meilės romanu.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 2, 2014, 8:08 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 10:57 PM

Poros pažinties vakarą viename naktinių Los Andželo klubų D.Moore linksminosi iš širdies. Ji šoko, dainavo ir tiesiog švytėjo iš laimės. Žodžiu, elgėsi taip, lyg būtų įsimylėjusi mergaitė. Ir tai nekelia nuostabos!

Šalia Demi buvo jaunas vaikinas, kylanti Holivudo žvaigždė A.Pettyferas. Tą vakarą jie pirmąkart pasirodė viešai, bet tarsi nieko aplink save nepastebėjo, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“.

„Demi ir Alexas atrodė kaip meilužiai, kurie seniai nesimatė. Alexas pakėlė Demi ant rankų ir suko ratu po salę, paskui apkabino liemenį. Tarp jų įsiplieskė kibirkštėlė, jie aistringai flirtavo. Ir, reikia pripažinti, nepaisant 28 metų skirtumo, tai tikrai karšta porelė!“ – pasakojo tų romantiškų akimirkų liudininkai.

Bet tik visai atsitiktinai tąkart į tą Los Andželo naktinį klubą nebuvo užsukę paparacai. Kitą kartą Demi ir Alexą žmonės pastebėjo išėjusius pasivaikščioti, bet jie ir vėl nepateko į paparacų akiratį.

Porelė stebuklingu būdu išvengia susitikimų su fotografais – už tai jie pakrikštyti paslaptingiausia metų pora. Įdomu, kuo gi baigsis šis meilės romanas?

D.Moore teigia, kad jai visada patiko jaunesni vaikinai. Išimtis buvo tik jos antrasis vyras, Holivudo žvaigždė Bruce’as Willisas (jam ji pagimdė tris dukteris).

„Su jaunais vyrais jaučiuosi geriau. Su jais patiriu tikrą gyvenimą“, – sako D.Moore.

Štai ir šalia trečiojo vyro aktoriaus Ashtono Kutcherio ji pražydo. Aktoriai susipažino 2003-iaisiais per bendrų draugų surengtą vakarėlį. Demi buvo 40 metų, Ashtonui – 25-eri.

„Buvau siaubingas mergišius. Bet pamačiau Demi ir supratau, kad tik ši moteris pajėgs mane pakeisti“, – prisimena tą akimirką A.Kutcheris.

Iš pradžių D.Moore nekreipė nė mažiausio dėmesio į įkyrų jauno vaikino merginimąsi, bet galų gale pasidavė. 2005-aisiais aktoriai susituokė.

Ko tik nerašė apie juos žiniasklaida!

Vieni leidiniai rašė, kad mažai žinomas aktorius A.Kutcheris nori išgarsėti, kiti tvirtino, jog Demi tokiu būdu stengiasi vėl pakurstyti žurnalistų domėjimąsi ja.

Demi ir Ashtono santykius žiniasklaida vadino sandėriu. Bet laikui bėgant niekam neliko abejonių, kad tai meilė. Visuose savo interviu aktorė prisipažindavo, kad metai bėga, o Ashtonas nesikeičia: kaip ir anksčiau, dovanoja jai gėles ir siunčia aistringus meilės laiškus, kai jie būna toli vienas nuo kito.

D.Moore net pasikeitė pavardę į Kutcher. Ji vis jaunėjo, o jos sutuoktino kino karjera kilo į viršų.

Bet štai 2011 metų lapkritį, praėjus šešeriems metams po vestuvių, visuomenę pribloškė žinia: Demi padavė skyryboms. Priežastis – jos vyro neištikimybė. A.Kutcheris taip ir liko mergišius.

Stengdamasi nuslopinti išsiskyrimo su A.Kutcheriu skausmą, aktorė linksminosi savo dukterų vakarėliuose, šoko naktiniame klube ant stalo, tarsi pirštines keitė jaunus vaikinus.

Linksmumo sėmėsi iš alkoholinių kokteilių, energiniai gėrimai ir saujos įvairiaspalvių tablečių buvo maisto pakaitalas... Tokia „dienotvarkė“ truko tol, kol per vieną vakarėlių D.Moore pasidarė bloga. Grindys išslydo jai iš po kojų, akyse pasidarė tamsu, iš burnos veržėsi putos.

Aktorė atsipeikėjo ligoninės palatoje. Šalia jos krėsle snūduriavo pavargęs ir nesiskutęs B.Willisas. Jis praleido klinikoje keturias dienas, o A.Kutcheris tuo metu smagiai leido laiką Brazilijoje įdegusių gražuolių draugijoje. Tuomet Demi ir suprato, kad tarp jų tikrai viskas ir visiems laikams baigta.

Demi išėjo gydymosi kursą, kuris skiriamas po narkotikų perdozavimo, paskui dar vieną psichiatrijos klinikoje. Ir tik po to pradėjo rodytis viešumoje.

Bet Holivudo žvaigždės aistra jauniems vyrams neišblėso. Kurį laiką D.Moore susitikinėjo su meno kūrinių pardavėju Vito Schnabeliu (27 m.), muzikos grupės „Dead Sara“ būgnininku Seanu Friday (27 m.), verslininku Harry Mortonu (32 m.) ir gražuoliu aktoriumi Joe Manganiello (35 m.). Tada sutiko A.Pettyferą (23 m.).

Kol kas sunku spręsti, ar šie santykiai turi ateitį. Bet D.Moore draugai tikina, jog aktorė labai laiminga.

„Daug ką išgyvenau, bet nepasiduodu! Taip, jaučiausi sugniuždyta, kai skyriausi su mylimuoju. Bet dabar suprantu: jei santykiai nesusiklostė, vadinasi, tai buvo ne man skirtas žmogus.

Anksčiau bijojau, jog kai būsiu sena ir pažvelgsiu į savo praėjusį gyvenimą, suprasiu, kad manęs niekas tikrai nemylėjo, bet dabar tikiuosi geresnio. Aš vis dar tikiu meile!“ – mįslingai sako D.Moore.

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.