Visos buvusios G.Clooney mylimosios daro stulbinamą karjerą

Meilės romanais garsėjančio George’o Clooney (52 m.) nė vienai gražuolei nėra pavykę nusivesti prie altoriaus. Tačiau net ir trumpas meilės romanas su geidžiamiausiu Holivudo vienišiumi užtikrina žiniasklaidos dėmesį ir karjerą.

Po romano su G.Clooney italė E.Canalis išgarsėjo visame pasaulyje.<br>„Reuters” nuotr.
Po romano su G.Clooney italė E.Canalis išgarsėjo visame pasaulyje.<br>„Reuters” nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 6, 2014, 12:58 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 8:33 PM

Aktorius G.Clooney ekrane nėra vaidinęs Don Žuano. Tačiau įžymybė šį vaidmenį puikiai atlieka tikrame gyvenime, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

Net ir seksualiausios gražuolės neišlaiko George’o šalia savęs ilgiau nei ketverius metus. Aktorius ne kartą yra atvirai pareiškęs, kad santuoka – ne jam.

„Merginos, turėkite galvoje – kol man patinka degtinė, motociklai ir gaivus vėjas, nenoriu kęsti tylių šeimos vakarų ir mažylio verksmo”, – tvirtino geidžiamiausiu vienišiumi tituluojamas G.Clooney. 

Nepaisant to, norinčių ištekėti už aktoriaus – begalė. Todėl šmaikštūs Las Vegase (JAV) įrengto „Madame Tussauds” vaškinių figūrų muziejaus darbuotojai sugalvojo atrakciją. Lankytojos gali apsivilkti vestuvine suknele ir atsistojusios prie G.Clooney vaškinės skulptūros bent trumpam pasijusti jo antrąja puse.

Ar verta bandyti realiame gyvenime susukti galvą G.Clooney? Be abejo. Mat net ir su aktoriumi išsiskyrusių merginų ar moterų karjera klostosi puikiai.

Štai buvusi padavėja Sarah Larson, per 2008 metų „Oskarų” teikimo ceremoniją pasirodžiusi su G.Clooney ant raudonojo kilimo, akimirksniu tapo modeliu ir aktore.

O italų modelį Elisabettą Canalis romanas su geidžiamiausiu vienišiumi išgarsino visame pasaulyje.

G.Clooney santykiai su modeliu ir profesionalia imtynininke Stacy Keibler (34 m.) truko ilgiau nei dvejus metus. Praėjusį birželį Stacy ir George’as išsiskyrė.

Per tą laiką žavioji šviesiaplaukė sėkmingai dirbo televizijoje ir tapo tikra žvaigžde.

O išsiskyrusi su aktoriumi S.Keibler sielvartavo neilgai. Po kelių mėnesių ji buvo pastebėta verslininko Jaredo Pobre (39 m.) draugijoje. Šių metų kovą paaiškėjo, kad pora sumainė žiedus ir vasarą turėtų tapti tėvais.

Nepratęs ilgai būti vienas G.Clooney, vos išsiskyręs su S.Keibler, užmezgė romaną su modeliu Monika Jakišič (34 m.).

Iki tol iš Kroatijos kilusios merginos karjera klostėsi ne itin sėkmingai. O kai gražuolė buvo pastebėta su G.Clooney, jos nuotraukos žaibiškai pasklido internete. Praėjo pusė metų – ir mergina ėmė leisti laiką Didžiosios Britanijos karalienės Elizabeth II sūnaus Andrew (54 m.) draugijoje.

Kalbos apie M.Jakišič santykius su Didžiosios Britanijos karališkosios šeimos nariu pasklido vasarį, kai ji dalyvavo princo Andrew gimtadienyje.

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.