E.Iglesias prisišnekėjo - nuogas jodinės Trafalgaro aikštėje

Iš Ispanijos kilęs dainininkas Enrique Iglesias (38 m.) visada mokėjo moteris sudominti... futbolu. Dėl jo Enrique jau yra nuogas skriejęs vandens slidėmis, o dabar jis pasižadėjo nuogas joti ant vienos iš Trafalgaro aikštės statulų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 7, 2014, 9:11 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 7:48 PM

Prieš paskutinį FIFA pasaulio čempionatą Enrique susilažino, kad Ispanijos futbolo rinktinė laimės čempionatą, jis nuogas čiuoš vandens slidėmis. Savo pažadą E.Iglesias ištesėjo. Štai dabar, artėjant kitam FIFA pasaulio čempionatui, dainininkas dar kartą sukirto rankomis.

„Aš noriu tau pasiūlyti lažintis. Jei pasaulio čempionatą laimės Ispanija, tu turėsi atlikti užduotį, o jei laimės Anglija, aš atliksiu užduotį“, - per pokalbių laidą „Chatty Man“ dainininkui pasiūlė britų komikas Alanas Carras.

E.Iglesias ši idėja patiko ir jis nedelsdamas sutiko su komiko pasiūlymu. Jiems liko tik sugalvoti užduotis. A.Carras pasiūlė dainininkui surengti koncertą, per kurį Enrique nevilkėtų nė vieno drabužėlio. Diskusija tarp dviejų vyrų taip užvirė, kad jiedu ėmė planuoti, kaip Enrique turėtų atlikti hitą „Hero“.

„Palūkėk, tai jau rimta. Leisk man šiek tiek pagalvoti prieš ką nors atsakant“, - susidrovėjo dainininkas.

Neilgai svarstęs E.Iglesias pasisiūlė dar kartą nuogas čiuožti vandens slidėmis. Tokia atlikėjo idėja visai nesužavėjo Alano.

„Nori sužinoti, ką aš sugalvojau? Kai šiandien važiavau į darbą, mąsčiau apie lažybas su tavimi.

Trafalgaro aikštėje yra milžiniškas mėlynas gaidys. Jei Anglija laimės FIFA pasaulio čempionatą, aš josiu ant jo nuogas!“ - savo idėją išdėstė komikas.

„Tu ketini nuogas joti ant mėlyno gaidžio? Žinai, aš padarysiu tą patį. Tegu užduotys būna vienodos. Aš josiu ant mėlyno gaidžio! - šaukė E.Iglesias, bet komikas jį greitai nutraukė, siūlydamas pasirinkti kitą statulą, pavyzdžiui, liūto. - Gerai, josiu ant liūto! Liūtas skamba geriau nei mėlynas gaidys!“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.