Geidžiamiausis viengungis G.Clooney pasipiršo mylimajai

„Oskaru“ apdovanotas širdžių ėdikas George‘as Clooney, vienas geidžiamiausių Holivudo viengungių,

Aktorius G.Cloonei susižadėjo.<br>"Scanpix" nuotr.
Aktorius G.Cloonei susižadėjo.<br>"Scanpix" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Apr 27, 2014, 12:46 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 11:51 AM

„George‘as ir Amal stengiasi į nieką neatkreipti dėmesio, bet jie iš tikrųjų ir nebando to slėpti“, - pranešė apie įžymybes rašantis žurnalas, remdamasis anoniminiu šaltiniu, kuris „žino situaciją“.

„Galvoju, jie turbūt nori, jog žmonės, kuriuos jie myli, žinotų, kad tai tikra, kad jie planuoja amžinai būti drauge“, - sakė šaltinis.

„(Sužadėtuvės įvyko) ne taip seniai, galvoju“, - sakė šaltinis, kuris pridūrė, jog kol kas neatrodo, kad būtų kokie nors planai dėl vestuvių.

Kitas šaltinis žurnalui sakė, kad G.Clooney ir A.Alamuddin ketvirtadienį buvo pastebėti viename prašmatniame Los Andželo restorane vakarieniaujantys su supermodeliu Cindy Crawford ir jos vyru, kurie laikomi senais G.Clooney draugais. Tos vakarienės metu A.Alamuddin mūvėjo „didžiulį žiedą“.

52 metų G.Clooney draugėmis pastaraisiais metais buvo visa virtinė gerokai jaunesnių manekenių ir aktorių, bet jis nerodė didelio pasirengimo, tarkime, vesti.

36 metų A.Alamuddin yra britų advokatė, jos specializacija – tarptautinė teisė ir žmogaus teisės. G.Clooney jau seniai domisi žmogaus teisių klausimais, tokiais kaip humanitarinė krizė Darfūre.

Kaip pora jiedu pasirodė spalio mėnesį Londone, nurodo „People“. Vėliau jie buvo pastebėti drauge leidžiantys laiką Niujorke ir vykstantys į tokias vietas kaip Tanzanija ar Seišeliai.

Jei pranešimai apie sužadėtuves yra teisingi, tai bus antroji aktoriaus santuoka – anksčiau jis buvo vedęs Talią Balsam, su kuria išsiskyrė 1993 metais.

Tarp buvusių aktoriaus meilių yra britų modelis Lisa Snowdon, italų aktorė Elisabetta Canalis ir buvusi imtynininkė Stacy Keibler, kuri praėjusį mėnesį Meksikoje ištekėjo už verslininko Jaredo Pobre‘o ir laukiasi pirmagimio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.