Natūraliai gimdysianti M.Kunis: „Žinau, aš išprotėjus“

Aktorė

M.Kunis taip pat papasakojo, kaip A.Kutcheris rengėsi jos keistiems įgeidžiams dėl maisto.<br>AOP nuotr.
M.Kunis taip pat papasakojo, kaip A.Kutcheris rengėsi jos keistiems įgeidžiams dėl maisto.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

May 11, 2014, 10:39 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 1:47 AM

„Juodosios gulbės“ (Black Swan) gražuolė interviu JAV televizijai patvirtino gandus, kad laukiasi vaiko nuo sužadėtinio Ashtono Kutcherio, taip užbaigdama ne vieną mėnesį sklandžiusias spėliones dėl jos suapvalėjusio pilvuko.

Porai padarė įspūdį, kad džiugios naujienos tiek ilgai buvo paslaptis, o dabar M.Kunis planuoja savo svarbiąją dieną ir yra tvirtai pasiryžusi gimdyti natūraliai.

Laidai „The Ellen DeGeneres Show“ ji sakė: „Iš tikrųjų galėjome labai ilgai tai slėpti. Nuostabu ... Darysiu viską kaip galėdama natūraliau, nebent būtų koks nors nenumatytas atvejis ar kas nors ne taip ... Žinau, aš išprotėjus“.

M.Kunis taip pat papasakojo, kaip A.Kutcheris rengėsi jos keistiems įgeidžiams dėl maisto: „Jis manė, kad turėsiu kvailų troškimų, tad prikimšo mūsų antrą šaldytuvą keistų produktų. Tokių kaip rauginti agurkai, rauginti kopūstai ar, pavyzdžiui, ančiuviai ir ledai ... Vėl visa ko, jeigu kada nors nėštumo metu išties kažko užsimanyčiau. Ir taip nutiko praėjusią savaitę, pasakiau: „O, Dieve, man reikia rauginto agurkėlio“. Tarsi tai būtų pats keisčiausias dalykas. Tarsi man reikėjo to rauginto agurko, o jis pasakė „palauk sekundėlę“, dingo kieme už namo ir grįžo su nuostabiausiais raugintais agurkėliais“.

M.Kunis su A.Kutcheriu susitikinėja nuo 2012 metų, o vasarį susižadėjo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kaip reaguotumėme į provokacijas, pone L. Kasčiūnai?