Priaugusi svorio D.Moore atgavo gyvenimo džiaugsmą

Aktorė Demi Moore (51 m.) atsigavo po skyrybų su buvusiu sutuoktiniu aktoriumi Ashtonu Kutcheriu. Moteris atrodo atsipalaidavusi, priaugusi šiek tiek svorio ir besišypsanti. Demi mielai laiką leidžia su savo šeima – dukromis Rumer (25 m.) Tallulah ir Scout (22 m.).

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 15, 2014, 10:30 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 10:37 PM

Rumer, Tallulah ir Scout gražuolę mamą D.Moore per Motinos dieną pasveikino įteikdamos didžiulę gėlių puokštę. Visos kartu vaikštinėjo po Pasadeną (Kalifornija), kiek vėliau prisėdo restorane pietų.

Savo meilę motinai dukros išreiškė ir socialiniuose tinkluose.

Rumer parašė: „Su Motinos diena, mano nuostabioji mama. Tu esi graži vidumi ir išore. Tu kiekvieną dieną man parodai, ką reiškia būti stipriu žmogumi. Myliu tave labai. Ačiū, kad mane pagimdei“.

Paparacų užfiksuotuose nuotraukose matyti, D.Moore papilnėjo ir dabar kur kas geriau atrodo. Skyrybų su A.Kutcheriu metu aktorė atrodė kaip giltinė – moteriškų formų buvo visai nelikę, o tai Holivude sukėlė apkalbų. D.Moore anuomet priminė anoreksijos iškamuotą moterį. Ko nepasakysi dabar.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: Lietuvoje ir visoje Europoje minima Europos diena