Boksininko Volodymyro Klyčko sužadėtinė laukiasi pirmagimio

Amerikiečių aktorė Hayden Panettiere ir jos ilgametis mylimasis Volodymyras Klyčko nuo šiol gyvens laukimu – jiedu laukiasi savo pirmojo vaiko, skelbia žiniasklaida. Tai itin džiugi žinia, mat Hayden ne kartą minėjo, jog be galo trokšta susilaukti vaikelio.

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

May 28, 2014, 5:54 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 10:26 AM

„Jaučiu, kad gimiau tam, kad tapčiau motina. Niekuomet nesuprasiu, kodėl kai kurie žmonės sako, kad gimus vaikeliui gyvenimas tiesiog nutrūksta. Juk motinystė yra pats gražiausias ir labiausiai jaudinantis dalykas, kuris tik gali nutikti moteriai. Ir aš tikiu, kad nėra nieko, ko negalėčiau pasiekti būdama mama“, – prieš metus žurnalui „Glamour“ teigė aktorė.

Svetainėje Usmagazine.com paskelbtame pranešime sakoma, kad televizijos serialo „Nashville“ žvaigždė mažylio laukiasi su savo sužadėtiniu boksininku V.Klyčko, jaunesniuoju Vitalijaus Klyčko broliu. Vyresnysis Vladimiro brolis, partijos UDAR lyderis, sekmadienį triumfavo Kijevo mero rinkimuose.

„Hayden yra absoliučiai nėščia!“, – sakė šaltinis svetainei.

24-ių metų aktorė ir 38 metų ukrainiečių sportininkas, žinomas kaip „Dr. Steelhammer“ („Daktaras Plieno Kūjis“), susižadėjo praėjusį spalį. Neseniai H.Panettiere prisipažino, kad jų vestuvės kol kas atidedamos dėl neramumų Ukrainoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.