Jennifer Lopez mylimąjį nuviliojo gražuolė su didele paslaptimi

Penktadienį pramogų pasaulyje pasklido žinia, kad popmuzikos atlikėja Jennifer Lopez (44 m.) išsiskyrė su savo berniuku žaisliuku Casperu Smartu (27 m.). Buvusiems įsimylėjėliams artimi šaltiniai tikina, kad paskutiniu lašu J.Lopez kantrybės taurėje buvo tariamas Caspero flirtas su transseksualu Xristina Marie.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 7, 2014, 1:13 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 2:27 AM

Egzotiško grožio Xristina yra pasiryžusi parduoti pikantišką savo susirašinėjimą su J.Lopez mylimuoju bulvariniams leidiniams. Be to, transseksuali moteris tikina turinti ir kompromituojančias nuotraukas, kuriose C.Smartas demonstruoja vyrišką savo pasididžiavimą.

25 metų Xristina gimė vyru, tačiau sulaukusi pilnametystės pasikeitė lytį. Ji šiuo metu gyvena Majamyje, o pragyvenimui užsidirba pozuodama fotografams.

Užsienio žiniasklaida praneša, kad Jennifer ir Casperas išsiskyrė prieš du mėnesius, bet vis nenustojo bendrauti ir grįždavo prie suskilusios geldos. Po skandalo su transeksualia moterimi jiedu galutinai išsiskyrė.

Skyrybos nebuvo dramatiškos – pora civilizuotai apsuko skirtingais keliais. Jennifer net neskubina šokėjo išsikelti iš jos namų – mat ji keliauja pristatydama savo naująjį albumą ir beveik nebūna namuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.