J. Lopez atšaukė pasirodymą pasaulio futbolo čempionate

Popmuzikos superžvaigždė Jennifer Lopez pasitraukė iš pasaulio futbolo čempionato atidarymo ceremonijos Brazilijoje, sekmadienį, likus vos keturioms dienoms iki čempionato pradžios, paskelbė FIFA.

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jun 9, 2014, 12:28 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 1:22 AM

J.Lopez, kuri su reperiu Pitbulliu ir brazilų dainininke Claudia Leitte įrašė oficialią pasaulio čempionato dainą „We Are One“, turėjo drauge su jais pasirodyti per atidarymo ceremoniją San Paule, bet atšaukė savo dalyvavimą.

„Dėl prodiusavimo klausimų Jennifer Lopez, viena iš oficialios dainos „We Are One“ atlikėjų, negalės pasirodyti per FIFA pasaulio čempionato atidarymo ceremoniją“, – sakoma FIFA pareiškime.

Per 25 minučių trukmės ceremoniją pasirodys 600 artistų, tarp jų – akrobatai, batutininkai, kovos meno kapueiros atstovai, artistai su kojokais.

Ceremonijos pabaigoje bus atlikta „We Are One“, dabar – be J.Lopez, pritariant brazilų būgnų kolektyvui „Olodum“.

Pitbullis neleido, kad J-Lo pasitraukimas sumažintų jo entuziazmą.

„Atlikti „We Are One“ pasauliui, ypač tokioje nuostabioje šalyje kaip Brazilija, bus labai linksma. Tačiau dar daugiau – tai parodys pasauliui, kad muzika yra universali kalba“, – sakoma jo pareiškime, kurį paskelbė FIFA.

J.Lopez taip pat praleido sausio renginį, kai Pitbullis ir C.Leitte Rio de Žaneire drauge su FIFA pareigūnais pristatė planus dėl šios dainos.

Daugiau kaip 60 tūkst. žmonių San Paulo „Corinthians Arena“ stebės atidarymo ceremoniją ir Brazilijos rinktinės rungtynes su Kroatijos komanda. Maždaug milijardas žmonių visame pasaulyje renginį turėtų stebėti per televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.