Jennifer Lopez ruošiasi pasaulio futbolo čempionato atidarymui

Jennifer Lopez vis dėlto dainuos per pasaulio futbolo čempionato atidarymo ceremoniją, antradienį paskelbė FIFA, kuri prieš dvi dienas buvo pranešusi, kad popmuzikos superžvaigždė dėl „prodiusavimo problemų” negalės atvykti į Braziliją.

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2014-06-11 13:10, atnaujinta 2018-02-12 23:27

J.Lopez, kuri su reperiu Pitbulliu ir brazilų dainininke Claudia Leitte įrašė oficialią pasaulio čempionato dainą „We Are One“, ketvirtadienį per atidarymo ceremoniją San Paule, kaip ir planuota iš pradžių, pasirodys drauge su jais ir brazilų būgnų kolektyvu „Olodum“.

„FIFA ir vietos organizacijos komitetas su pasitenkinimu skelbia, kad turėsime visą žvaigždžių sudėtį, – sakoma FIFA pareiškime. – Pitbullio, Claudios Leitte, Jennifer Lopez ir „Olodum“ pasirodymas bus ceremonijos kulminacija“.

Daugiau kaip 60 tūkst. žmonių San Paulo „Corinthians Arena“ stebės atidarymo ceremoniją ir Brazilijos rinktinės rungtynes su Kroatijos komanda. Maždaug milijardas žmonių visame pasaulyje renginį turėtų stebėti per televiziją.

Pati J.Lopez žurnalistams antradienį sakė, kad vakare išskrenda į Braziliją: „Aš važiuoju. Išvykstu šįvakar. Visuomet ketinome vykti. Galvoju, kad žmonės sunerimsta, ypač dėl manęs ir mano darbotvarkės, kai imu kalbėti „a, gerai, galiu išvykti tą dieną, kitą dieną, nežinau, ar mums pavyks“. Žmonės ima nervintis ir aš galvoju, kad buvo truputį skubota ką nors skelbti. Bet mes tikrai važiuojame“.

Pasak 44 metų J.Lopez, futbolo pasaulio čempionato dainą parengė Pitbullis, kuris ją pakvietė prisidėti. Anksčiau ji su šiuo reperiu bendradarbiavo dėl hitų „On the Floor“ ir „Dance Again“.

„Man taip pasisekė, kad jis suteikė man galimybę“, – pridūrė dainininkė, kuri šiuo metu taip pat reklamuoja savo dešimtąjį albumą „A.K.A.“, išleidžiamą kitą savaitę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.