Holivudo aktoriai neatsispiria rusėms ir ukrainietėms

Slavės – ištikimiausios. Jos – ir gražios, ir atviros sielos. Iš Vakarų kilusios moterys retai suderina šias savybes. Taip ar panašiai kalba rusių ir ukrainiečių užburti Holivudo aktoriai rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“. Tiesa, kai kuriems jų vėliau tenka nusivilti.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-06-22 18:20, atnaujinta 2018-02-12 14:42

Aistringi bučiniai

Televizijos serialo „Šerlokas Holmsas” žvaigždė Benedictas Cumberbatchas (37 m.) ir topmodelis Katia Jelizarova (27 m.) susipažino per vieną šventę Londono Haid parke. O praėjusiais metais abu dalyvavo bendrų bičiulių vestuvėse Ibisoje.

B.Cumberbatchas vedė ceremoniją. Kadangi dauguma svečių buvo netradicinės lytinės orientacijos, aktorius dar prieš iškilmes pasiskyrė vietą šalia K.Jelizarovos.

Tuomet fotografai ir užfiksavo juos aistringai bučiuojantis. Tačiau B.Cumberbatcho ir 14 metų mados pasaulyje besisukančios iš Saratovo kilusios K.Jelizarovos draugystė greitai nutrūko.

Jų keliai išsiskyrė „Šerloko Holmso” trečiojo sezono premjeros išvakarėse. Gražuolė rusė grįžo į savo būstą prestižiniame Londono Čelsio rajone, o Benedictas nusprendė pagyventi su tėvais.

Pokyčiai – į gera

Žinia, kad juostos „Imtynininkas” žvaigždė Mickey Rourke’as (62 m.) lankosi pas pedikiūro meistrę, prieš penkerius metus būtų nuskambėjusi kaip pramanas. Vis dėlto tai tiesa.

Anksčiau viešumoje aktorius nė kiek nesivaržydamas pasirodydavo susivėlusiais, riebaluotais plaukais. Dabar jie tvarkingi. Negana to, skandalinga praeitimi garsėjęs Holivudo veteranas ėmė rengtis elegantiškais drabužiais ir elgtis kaip prijaukintas gyvūnas.

Visų šių teigiamų pokyčių priežastis – naujoji aktoriaus aistra modelis Anastasia Makarenko (24 m.), su kuria jis susipažino prieš penkerius metus per vieną fotosesiją.

Mickey pripažįsta labai pasikeitęs ir atsisakęs blogų įpročių. Be to, nebeliko noro nuolat keisti moteris. Aktorius prisiekinėja iki gyvenimo pabaigos būsiantis ištikimas savo Anastasiai.

„Toks, koks dabar esu, nebuvau jau 23 metus. Dėl to man nėra lengva. Anastasia – Dievo dovana man. Ji – labai graži moteris, geros širdies ir kilusi iš nuostabios šeimos. Anastasios nė už ką neiškeisčiau net į 20 „Oskarų”!” – sakė M.Rourke’as.

Kartais pasklinda gandas, kad pora tuokiasi. Kartais imama kalbėti, jog skiriasi. Kol kas neįvyko nei viena, nei kita.

Neslepiamas švelnumas

„Oskaro” laureatas Adrienas Brody (41 m.) prieš dvejus metus vykusiame Romos kino festivalyje per savo filmo „Atgal į 1942-uosius” premjerą pirmą kartą viešai pristatė draugę modelį Larą Lieto.

Tuomet žengdami raudonuoju kilimu Adrienas ir Lara atrodė įsimylėję. Aktorius laikė mylimąją už rankos, o pozuodamas prieš fotografų objektyvus bučiavo į skruostą.

L.Lieto atrodė laiminga, nes sulaukė ne mažiau dėmesio nei jos garsus mylimasis. Iš Maskvos kilusi, bet seniai Monake gyvenanti mergina, kurios tikrasis vardas ir pavardė Larisa Tiakva, grožiu nenusileido kitoms Romos kino festivalyje dalyvavusioms įžymybėms.

Į šių metų 67-ąjį Kanų kino festivalį A.Brody ir vėl atvyko su savo rusvaplauke gražuole. Aplinkiniai pastebėjo, kad „Oskaro” laureatas su mylimąja elgiasi itin švelniai.

Brangios dovanos

Su penkiomis moterimis laimę mėginęs rasti Holivudo aktorius Jeanas Claude’as Van Damme’as (53 m.) neatsispyrė ukrainietės Alionos Kaverinos žavesiui.

Kryvyj Riho pedagoginio universiteto absolventė su J.C.Van Damme’u susipažino 2009-aisiais vienoje Honkongo diskotekų. Tuomet vieną garsiausių veiksmo filmų aktorių Aliona sužavėjo šokėjos talentu.

Dabar trijų vaikų tėvas J.C.Van Damme’as 26 metais už save jaunesnę Alioną pristato kaip sužadėtinę.

Ukrainietė džiaugiasi brangiomis mylimojo dovanomis – papuošalais, rankinėmis ir 90 tūkst. JAV dolerių kainuojančiu „Rolex” laikrodžiu.

Neseniai savo sužadėtinę J.C.Van Damme’as pribloškė itin malonia staigmena – nupirko butą Kryvyj Riho mieste, nes Aliona iki šiol gyveno kartu su tėvais ankštame bute.

Ukrainietė teigia, kad Vania, kaip ji dabar vadina J.C.Van Damme’ą, šimtus kartų per dieną prisipažįsta jai mylįs.

Tiesa, kol kas negirdėti, kada veiksmo filmų žvaigždė ketina nusivesti gražiąją ukrainietę prie altoriaus.

Vis daugiau garsių kino aktorių neatsispiria slavių gražuolių žavesiui. Kuo jos sugeba pavergti Vakarų pasaulio įžymybes?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.