42-ejų Carmen Electra pademonstravo kraują kaitinančią figūrą

Paskutinį praėjusio amžiaus dešimtmetį įspūdingoji Carmen Electra kaitino prie televizijos ekranų prilipusių vyrų kraują – raudonu maudymosi kostiumėliu pasidabinusi aktorė dar 1997-aisiais pakeitė Pamelą Anderson ir tapo viena erotiškiausių serialo „Gelbėtojai“ žvaigždžių.

42-ejų Carmen Electra pademonstravo kraują kaitinančią figūrą.<br>„Galore“ nuotr.
42-ejų Carmen Electra pademonstravo kraują kaitinančią figūrą.<br>„Galore“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 4, 2014, 7:51 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 5:37 AM

Tačiau net ir po 16-os metų moters seksualumas neišblėso. Stangri, išpuoselėta oda, tobulų formų kūnas ir nė kiek formos nepraradusi krūtinė – Carmen Electra atrodo ne ką prasčiau, nei prieš keliolika metų. O ir dailios išvaizdos jai galėtų pavydėti dažna 20-metė.

Nusifotografavusi vasariškam „Galore“ žurnalo numeriui, Carmen Electra taip pat atskleidė keletą iki šiol negirdėtų faktų apie save. Gražuolė prisipažino naktimis varstanti šaldytuvo duris, mieganti su įjungtu televizoriumi, esanti pamišusi dėl regio ir Bobo Marley ir net galinti pademonstruoti neįtikėtino lankstumo reikalaujančius pratimus.

Per interviu su leidiniu Carmen Electra taip pat atskleidė keletą savo grožio paslapčių. „Playboy“ modelis pataria niekuomet nepamiršti vakare nusivalyti makiažo ir pasistengti gyventi be streso.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.