Cameron Diaz pristatė mylimąjį Benji Maddeną šeimai

Aktorė Cameron Diaz savo santykius su rokeriu Benji Maddenu pakėlė į naują lygį – pristačiusi jį visai šeimai per Amerikos Nepriklausomybės dienos, kuri švenčiama liepos 4-ąją, savaitgalį.

Cameron Diaz savo naująjį vaikiną Benji Maddeną jau supažindino su šeima.<br>Scanpix / Reuters nuotr.
Cameron Diaz savo naująjį vaikiną Benji Maddeną jau supažindino su šeima.<br>Scanpix / Reuters nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jul 8, 2014, 10:14 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 3:58 AM

Pora, kuri, kaip pranešama, susitikinėja nuo gegužės, iš Los Andželo atvyko į Floridą dalyvauti C.Diaz šeimos susitikime ir atrodo, kad „Čarlio angelų“ žvaigždės giminaičiai pasidarė dideli jos naujojo kavalieriaus gerbėjai.

Šaltinis Eonline.com sakė: „Jie atskrido į Orlandą, o tada nuvažiavo į Tampą, kur susirinko į giminės susitikimą. Be to, jie praleido kelias dienas paplūdimyje Anos Marijos saloje, kur Cameron šeima turi namą“.

„Tai buvo puikios atostogos ir jie linksminosi leisdami laiką su Cameron dukterėčiomis ir sūnėnais. Cameron ir Benji patys yra kaip dideli vaikai. Jie puikiai leido laiką šokinėdami per bangas ir pliuškendamiesi vandenyje. Jie nešiojo vaikus ant nugaros ir atrodė kaip geriausios visų laikų auklės“, – pasakojo šaltinis.

„Vaikai negalėdavo sulaukti, kol galės pabūti su Cameron, o Benji buvo su ja ir linksmai leido laiką“, – sakė jis.

Šaltinis pridūrė: „Jis gerai pritapo. Visi kelias dienas buvo kartu ir kelionės pabaigoje atrodė susidraugavę“. Tarp ankstesnių C.Diaz vaikinų yra Justinas Timberlake‘as ir Jaredas Leto, o „Good Charlotte“ rokeris anksčiau yra susitikinėjęs su Paris Hilton.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.