Mila Kunis nori ištekėti už Ashtono Kutcherio

Aktorei Milai Kunis santuoka nebuvo svarbi, kol ji neįsimylėjo savo kolegos iš „To 8-ojo dešimtmečio šou“ Ashtono Kutcherio.

Mila Kunis ir Ashtonas Kutcheris ketina susituokti.<br>AOP nuotr.
Mila Kunis ir Ashtonas Kutcheris ketina susituokti.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jul 8, 2014, 10:40 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 3:54 AM

Žvaigždė, kuri anksčiau susitikinėjo su Macaulay Culkinu, o dabar laukiasi A.Kutcherio vaiko, pripažįsta, kad niekada nebuvo tokia moteris, kuri svajoja apie savo didžiąją dieną, bet viskas pasikeitė, kai ji 2012 metais pagaliau pradėjo susitikinėti su A.Kutcheriu – praėjus 14 metų po to, kai jie susipažino to komiško televizijos serialo filmavimo aikštelėje.

Šiemet pora susižadėjo ir rengiasi šeimos pagausėjimui.

Amerikos žurnalui W aktorė sakė: „Niekada nenorėjau ištekėti. Nuo 12 metų rengiau savo tėvus, kad santuokos nebus. Tada viskas pasikeitė – aš radau savo gyvenimo meilę“.

Tačiau M.Kunis tvirtina, kad privatumą vertinanti pora vestuves rengs be triukšmo: „Dabar mano teorija dėl vestuvių yra tokia: „Nieko nekviesk. Padaryk tai privačiai ir slapta“. Mano tėvams tas tinka. Jie tiesiog džiaugiasi, kad aš pasakiau „taip“.

Atvirame interviu būsimoji mamytė taip pat prisipažino, kad ją prie A.Kutcherio traukė nuo pat tos akimirkos, kai ji jį pamatė. „Mes visi turim meilių iš kino žvaigždžių. Aš išteku už savosios“, – sakė ji.

Be to, M.Kunis atskleidė, jog jai pasisekė ta prasme, kad ji pirmą kartą pasibučiavo kaip tik su būsimuoju savo vyru. „Mano pirmasis tikras bučinys gyvenime buvo su juo per tą šou. O kai vyko „To 8-ojo dešimtmečio šou“ šokių vakaras, mano partneris šokių vakarui pasirodė esantis mano sužadėtinis. Tikrai galime sakyti, kad kartu ėjom į šokių vakarą“, – paaiškino ji.

Turėdama omenyje tą populiarų komišką serialą, ji pridūrė: „Jis ne tik supažindino mane su mano sužadėtiniu – aš be galo dėkinga, kad visos mano klaidos yra įrašytos būsimosioms kartoms. Visus nesmagumus, kokius tik gali patirti mergaitė, patyriau savo sužadėtinio akivaizdoje. Nėra abejonių, kad jis matė blogiausia. Mane tai guodžia“.

Tai bus pirmoji santuoka M.Kunis ir antroji A.Kutcheriui. Jis anksčiau buvo vedęs aktorę Demi Moore, bet 2011 metais pora pasuko kiekvienas savo keliu, o po kelių mėnesių aktorius pradėjo susitikinėti su M.Kunis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.