Festivalyje „Novaja volna“ – Rusijos estrados grietinėlė

Į antradienį prasidėjusį Jūrmaloje vykstantį tarptautinį muzikos konkursą „Novaja volna“ („Naujoji banga“), rodos, sugūžėjo visa Rusijos estrados grietinėlė. 6 dienas vykstančiame renginyje, kuriame šiemet pasirodys ir lietuvaitė Monika Linkytė, neabejotinai dominuoja Rusijos pramogų pasaulio elitas.

Jūrmalos festivalyje - estrados grietinėlė.<br>„Instagram“ nuotr.
Jūrmalos festivalyje - estrados grietinėlė.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 23, 2014, 8:54 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 6:51 PM

Konkursą aplankė viena iš pagrindinių jo organizatorių, Rusijos estranos primadona Ala Pugačiova, jos mylimasis Maksimas Galkinas bei buvęs vyras, atlikėjas Filipas Kirkorovas, o taip pat gražuolis Nikolajus Baskovas, Valerijus Leontjevas, Valerijus Meladzė, Laima Vaikulė ir daugelis kitų.

Primename, kad šiemet konkurse dalyvauja ir lietuvaitė Monika Linkytė. Tiesa, festivalio pradžia jaunajai atlikėjai buvo ne rožėmis, o skandalais klota. M.Linkytė buvo nufotografuota vilkinti konkurso rengėjų parūpintą sportinį kostiumą, kuriais šiemet buvo pamaloninti visi dalyviai. Tiesa, yra šiokių tokių niuansų – džemperius puošia Rusijos vėliava.

„Tas rengėjų žingsnis – iš tiesų keistas. Bet mes jį gerai apžaidėme, nieko neįžeisdami. Monika neapsivilko to džemperio, persirišo jį per juosmenį taip, kad vėliavos taip ryškiai nebūtų matyti.

Mačiau, kad ir kai kurie kiti konkursantai nejaukiai jautėsi, elgėsi lygiai taip pat. Dainininkai diskutavo apie tai. Būčiau ten buvęs – būčiau lietuvišką trispalvę prisiuvęs. Į sceną su tais treningais tikrai niekas neis. Beje, noriu pabrėžti, kad antradienį festivalyje Monika į sceną žengė su Lietuvos vėliava“, – pasakojo Jūrmaloje su M.Linkyte viešintis jos vadybininkas Martynas Tyla.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.