Madonna prašydama taikos Gazoje telkiasi socialinius tinklus

Nors nėra įprasta, kad pasaulinio lygio žvaigždės viešai išreikštų savo politines pažiūras, Madonna yra išimtis tarp daugybės pop muzikos žvaigždžių. Pastaruoju metu ji jau ne kartą išreiškė lūkestį dėl taikos Gazoje.

Madonna yra įsitikinusi, kad Izraelis ir Gaza neturi kariauti.<br>„Instagram“ nuotr.
Madonna yra įsitikinusi, kad Izraelis ir Gaza neturi kariauti.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 1, 2014, 11:02 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 2:13 PM

Nuo pat to laiko, kada Izraelis pradėjo karo veiksmus prieš palestiniečių islamistų judėjimą „Hamas“, Madonna nuolat savo socialiniuose tinkluose ragina skelbti paliaubas ir nebekariauti.

Madonna prisijungė prie tokių žvaigždžių pacifistų kaip Annie Nennox, Penelope Cruz, Jarvier Bardem ir Selena Gomez – visos šios įžymybės jau yra išsakiusios nuomonę šiuo opiu politiniu klausimu.

„Jokio atskyrimo! Mūsų visų kraujas yra tos pačios spalvos! #paliaubos #taikaviduriorytuose #gyvenimasdelmeiles“, - toks užrašas palydėjo jos pastarąją publikuotą nuotrauką socialiniame tinkle „Instagram“. Šiuo užrašu ji iliustravo nuotrauką, kviečiančią kurti taiką pasaulyje.

Madonna jau kurį laiką karštai palaiko taikos Gazoje idėją.

Viena iš jos socialinio tinklo nuotraukų išties iškalbinga. Joje iš abiejų atlikėjos šonų iki pusės nuogi vaikinai – vieno pilvą puošia musulmonų tikėjimą, o kito – žydų tikėjimą simbolizuojantys piešiniai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.