Prabangiame gimtadienyje K. Kardashian linksminosi su P. Hilton

Garsus kūrėjas, „Givenchy“ mados namų dizaineris Riccardo Tisci triukšmingai atšventė savo 40-ąjį gimtadienį. Į dizainerio gimtadienio fiestą Ibizoje susirinko būrys pramogų pasaulio žvaigždžių.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 7, 2014, 1:15 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 12:02 PM

Apie tai, jog šventė buvo tikrai linksma, kaip jau ir įprasta, buvo galima sužinoti iš socialiniuose tinkluose publikuotų nuotraukų. Net ir šį kartą R.Tisci vakarėlyje su vyru Kanye Westu dalyvavusi Kim Kardashian nepasikuklino visam pasauliui parodyti, kaip šventė savo bičiulio dizainerio gimtadienį.

Nieko keisto, kad pasidalinusi nuotrauka, kurioje įsiamžinusi su garsiąja turtuole Paris Hilton, realybės šou žvaigždė K.Kardashian susilaukė daug dėmesio. Nuotraukoje matyti, kaip abi, tarsi draugės leidžia laiką nerūpestingai kvatodamos ir smagiai bendraujančios.

Pasirodo dviejų garsių moterų draugystė užsimezgė dar vaikystėje, o K.Kardashian kartą net yra dirbusi asmenine P.Hilton asistente.

Prie publikuotos nuotraukos K.Kardashian paliko ir prierašą: „Prisimenant pirmąjį kartą, kada kartu keliavome į Ibizą 2006-aisiais! @parishilton, buvo taip smagu su tavimi pasimatyti ir susitikti!“

Dviejų garsenybių santykiai kurį laiką buvo kiek atšalę po to, kai K.Kardashian populiarumu pralenkė savo draugę.

Minėtame vakarėlyje linksminosi ir supermodeliai Kate Moss bei Naomi Campbell. Šventės nepraleido ir skandalais pagarsėjęs popmuzikos dievukas Justinas Bieberis. K.Kardashian, žinoma, nepraleido progos su jais visais įsiamžinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.