Jubiliejų atšventusi Sandra Bullock - be šeiminės laimės

Mis slaptoji agentė, „Oskaro“ laimėtoja, įspūdingiausius honorarus susižerianti kino žvaigždė, miela kaimynė, šmaikšti, jaunatviška moteris ir rūpestinga vieniša motina. Liepos 26-ąją Holivudo aktorei Sandrai Bullock sukako 50 metų. Įdomu, kuri iš išvardytų charakteristikų garsenybei labiausiai prie širdies?

Sandrai Bullock sukako 50 metų.
Sandrai Bullock sukako 50 metų.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 9, 2014, 4:35 PM, atnaujinta Feb 10, 2018, 1:37 AM

Įvaizdį pakeitė tėvas

1996-aisiais S.Bullock atleido savo vadybininką, o naujuoju atstovu paskyrė tėvą, kuris jau senokai nieko neveikė. Ir S.Bullock įvaizdis pradėjo stipriai keistis.

J.Bullockas pirmiausia paprašė Calvino Kleino sukurti dukteriai puošnių drabužių. Kai per vieną apdovanojimų ceremoniją Sandra pasirodė su įspūdinga trumpute suknele, visi iš nuostabos aiktelėjo.

J.Bullockas uždraudė dukteriai važinėti motociklu, pasodino į limuziną ir pasamdė keletą asmens sargybinių.

Neapykantos objektas – klasikinė muzika

Holivudo žvaigždės tėvai svajojo apie muzikinę dukters karjerą ir nuo ankstyvos vaikystės tobulino jos vokalinius duomenis. Bet tėvų spaudimas išprovokavo priešingą rezultatą – Sandra pradėjo nekęsti klasikinės muzikos.

Siekdama atsikratyti nemėgstamų muzikos pamokų septynmetė Sandra susipjaustė abu delnus, o artėjant stojamiesiems egzaminams į muzikos mokyklą suvalgė 12 porcijų ledų ir susirgo stipria angina.

Kai motina nusprendė 9-erių Sandrai leisti vaidinti Giuseppe Verdi operoje „Trubadūras“, per premjerą mergaitė padarė viską, kad tragedija virstų balaganu.

Kai S.Bullock dingo nuo scenos, salėje dar ilgai netilo juokas, o jos motinai teko sumokėti nemažą baudą operos teatro direkcijai dėl netinkamo dukters elgesio. Po šio įvykio tėvai paliko Sandrą ramybėje ir liovėsi svajoti apie muzikinę jos karjerą.

Filme „Metas žudyti“ S.Bullock pasirodė tik per vidurį, bet būtent jos dėka juosta buvo išgelbėta.

Trilerio režisierius Joelis Schumacheris retoriškai paklausė: „Negi čia antroji Julia Roberts?“ S.Bullock atsakė paprastai: „O kuo blogesnė pirmoji?“

Gelbėtoja

Viename iš daugybės interviu S.Bullock yra paklaususi: „Kodėl juo tampame vyresni, tuo labiau visko bijome?“ Klausimas nuskambėbūsimai garsenybei nosį) tyliame Ostine kepa pyragus pagal šeimos receptą, bendrauja su vietos gyventojais ir ilsisi nuo Los Andželo.

Jei S.Bullock ko ir bijo, tai išskirtinio dėmesio.

Holivudo aktorė, kuri mano, kad gyvenime atsitiktinumų nebūna, į Teksaso valstiją užsuko kadaise važiuodama automobiliu.

Svajojo tapti aktore

Sandra gimė visai kitoje vietoje, Arlingtone (Virdžinijos valstija), vokietės operos dainininkės Helgos Meyer ir amerikiečių karininko Johno Bullocko šeimoje.

Dvylika pirmųjų savo gyvenimo metų Sandra praleido Niurnberge (Vokietija) ir su motina keliaudavo po Senąjį žemyną, kai ši gastroliuodavo. Aktorė iki šiol laisvai kalba vokiškai.

Vėliau paauglė išsikraustė gyventi į tėvo gimtąją šalį.

Pradžioje buvo Niujorkas, į kurį Sandra persikėlė vildamasi įgyvendinti gyvenimo svajonę – tapti aktore, o paskui – Los Andželas, visų Holivudo žvaigždžių „registracijos vieta“.

Tik štai žvaigžde S.Bullock savęs niekada nelaikė ir vadinamasis svajonių fabrikas iš pradžių jai atsakė tuo pačiu: kine jai tekdavo vaidinti kaimynystėje gyvenančią merginą ar atsitiktinę pakeleivę.

Žiūrovų numylėtinė

1994-aisiais aktorės kino karjeroje atsirado veiksmo filmas „Greitis“ – jame ji kaip eilinė autobuso keleivė sėdo prie vairo ir tapo kino juostos herojaus bebaimio specialiojo padalinio policininko Džeiko Treiveno, kurį įkūnijo dailusis Keanu Reevesas, drauge.

„Esu tik mažaus – svarbiausias žmogus mano gyvenime. Ir jei reikės, pasitrauksiu iš kino, išvažiuosiu į Aliaską, kad tik jo nepaliestų pramogų verslo pasaulis“, – žurnalistams tvirtino aktorė.

Paprastas stilius

Kino žvaigždės S.Bullock aprangos stilius nepakito: mėgstamiausi drabužiai tebėra jaunystės laikų džinsai ir nutrinti sportiniai bateliai.

Eidama į filmavimo aikštelę ji pasiima milžinišką sumuštinį ir butelį alaus. Beje, savo pirmąjį bokalą alaus Sandra išgėrė būdama 10 metų.

Mėgstamiausias S.Bullock patiekalas – sumuštiniai. „Kuo sudėtingesnis maistas, tuo daugiau svarstai, ar tu to nori. Todėl sumuštiniai – geriausia“, – sako Holivudo žvaigždė.

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.